søndag den 5. september 2010

Søndags-scrap!

Så blev det søndag, jeg er alene hjemme og derfor kan dagen jo passende bruges på scrap :)
Sidste lørdag var jeg til Scrap i Lind, sammen med en flok skønne piger! Jeg fik lavet 3 layouts, men det er kun det ene i får lov at se idag.
(layout #65 i 2010)
Dette layout er fra vores USA tur, da vi var på Jeep-tur i Sedona, AZ. Vi kom forbi den eneste McDonalds der er i byen, og det er den eneste McDonalds der har grønne buer, i stedet for gule! Byen har nemlig besluttet at alt hvad der bygges, skal passe ind i landskabet og ikke se unaturligt ud. Derfor måtte McDonalds rette sig efter det, hvis de ville bygge i byen. Det var lidt svært at nå at tage billeder af den, mens vi kørte forbi, i Jeepen, men enmet er meget sjovt, så jeg må nøjes med lidt dårlige billeder.

(layout #69 i 2010)
Dette layout fik jeg lavet i går aftes. Jeg havde sådan lyst til at lave lidt udfordringer, så jeg fandt nogle forskellige og lavede en udfordringstråd i går på Scrapsisters. Jeg valgte en farveudfordring til mig selv, hvor jeg skulle bruge farverne brun/kraft, grå, lysgrøn og beige. Jeg synes det lykkedes meget godt, og det er blevet noget anderledes end det jeg plejer at lave.

(layout #68 i 2010)
Dette layout lavede jeg til BOM udfordringen på Scrapsisters. Mit valgte emne var "en god aften" og det må man sige det var :) billederne er fra marts, da vi var til convention. Heidi, Heidi og jeg boede på værelse sammen på et B&B, og Sarah og Maria boede der også. Så fredag aften da vi havde været til førscrap, havde vi asti-fest på vores værelse på B&B'en. Det var bare så hyggeligt!
Kan i have en god søndag?
Knus
Henriette

4 kommentarer:

 1. Herlige layouts! Jeg liker fargene du har brukt :) Jeg har tre aftener hjemme alene foran meg, så håper jeg får lavet et eller annet kreativt. Er i gang med den layout jeg startet på i går, skal bare sy, skrive journaling og måske pynte litt på den :)

  SvarSlet
 2. Dejlige layouts allesammen.
  Jeg troede lige at MC Donald havde lavet en grøn restaurent, altså en veggetar, det havde ellers ikke været dårligt ; )
  Og Asti aften i forbindelse med scrap lyder altså rigtig hyggeligt ; )

  SvarSlet
 3. Sikke en god historie omkring MC det er jo ikke lige noget vi andre ved :0) Og jeg kan rigtig godt lide dit LO :0) Ha ha man kan sagtens se at der er ASTI hygge dejligt.

  SvarSlet
 4. Nogle gange er det vigtigste at scrappe mindet, og det synes jeg, er super, at du har gjort med den grønne McD.

  Dine layouts er lækre alle tre, men jeg er særligt vild med det i midten, som er roligt og stærkt. Flot!

  SvarSlet