fredag den 10. september 2010

Scrap-i-læum! - og Candy...

Kære blog-læsere.
Den 5. september 2005 købte jeg min første scrap-pakke! Jeg kan huske at jeg glædede mig til at modtage pakken og se de flotte papirer og pynt jeg havde købt.
Det tog mig lidt tid før jeg lavede min første scrapside, men siden da har jeg ikke kigget mig tilbage. Der har været scrap-blocks ind i mellem og utallige crops og det har været en skøn rejse.
Jeg vil derfor lave en jubilæums-candy med hemmeligt indhold, som jeg vil trække søndag d. 3/10, som er dagen efter Convention i Middelfart. (Så kan det jo være der falder et eller andet i kurven, som kan komme i candy'en ;-) )
Jeg vil stille et spørgsmål her på bloggen, idag og de næste 3 fredage. Hvis du svarer på alle 4 spørgsmål, er du med i lodtrækningen om min candy. Der er ingen krav, ud over at svare på spørgsmålene, men du må da gerne reklamere på din egen blog hvis du har lyst til det.
Sarah har sparket gang i Scrapsisters online scrapklub, som foregår hver torsdag på forummet kl 20. Igår havde Sarah lavet et lille oplæg, men jeg nåede ikke at lave noget efter oplægget, da jeg havde gang i dette humoristiske BOM layout. Det er en videre-udvikling af mit tidligere layout om mine favorit-serier, dette layout fokuserer dog på mine vampyr-serier.
(layout #70 i 2010)
Det blev lidt vildt med alt det sorte og røde, men vampyrer er jo lidt dramatiske... Jeg er blevet rigtig glad for det, og jeg elsker min titel ;-)
Jeg lovede jo at vise lidt af min shopping, så det vil jeg gøre. Det er for øvrigt første gang det er gået så hurtigt fra USA, jeg fik besked i tirsdags om at det var afsendt derovrefra, og det kom i formiddags... 3 dage, det er jo næsten lige før det er hurtigere end i DK ;o)
Jeg købte disse 2 Hero Arts stempler som jeg har haft mit øje på siden de kom ud. Dem tror jeg jeg bliver glade for. Og den sjove borderpunch glæder jeg mig til at prøve.
Så købte jeg nogle Sassafras blomster, noget twine i mums-farver fra Jillibean soup, en chalkboard fra Tattered Angels og en Maya Mist.
Og så måtte jeg have noget af den nye serie "City Park" fra American Crafts. Disse papirer passer perfedt til nogle billeder fra i sommers. Og så naturligvis et par nye thickers :o)

1. Candy-spørgsmål:
Hvor længe har du scrappet?

Kan i have en god weekend?
Knus
Henriette

33 kommentarer:

 1. Dejligt med hurtig levering. Og super lækre ting du har købt. Jeg har scrappet/lavet kort sådan for alvor siden 2007, men jeg har et ferie album fra en Rhodos ferie i 1994, sat i A4 ringbind og plastlommer fyldt med ferie billeder, bonner, rejsekort, turbeskrivelser osv. Det var før jeg vidste der var noget der hed scrapbooking Hihi. KH 10na

  SvarSlet
 2. Du ved jo, at jeg elsker spørgsmål, så jeg leger med :o) Jeg har scrappet cirka et halvt år længere end du har, jeg startede nemlig i marts 2005. Og jeg er ikke stoppet siden.

  Dit layout er super cool!

  SvarSlet
 3. Halløjsa.
  Tillykke med jubilæet.
  Jeg har faktisk liiige rundet de 2 års scrapjubilæum. Jeg lavede mit første LO den 27. august 2008.
  Jeg har lavet kort siden december 2007, så jeg er stadig rimelig ny i forhold til jer andre.

  Du kan se mit første LO her
  .

  Lækre sager du har købt. Jeg har totalt shoppe abstinenser - regner med jeg får gjort lidt ved det i morgen hvor jeg skal til Scrap'n'dream.

  SvarSlet
 4. Hvor er det et skønt humoristisk layout.
  5 års jubilæum, imponerende! Jeg bliver stadig imponeret over hvor længe scrapbooking har været i Danmark. Jeg har hørt at flere på scrapsisters har sagt, at de har lavet scrap i 7-8 år.
  Jeg hørte om Scrapbooking januar 2008 helt tilfældigt ved at surfe på nettet. Jeg startede med kun at lave kort, men maj 2008 lavede jeg mit første layout. Så 2- 2 1/2 år; )

  SvarSlet
 5. Elsker til LO, fantastisk flot !

  Jeg selv har netop scrappet i 2 år og jeg er grøn af misundelse over dine lækre indkøb :)

  SvarSlet
 6. Hvor hyggeligt med et scrapulæum. Og stort tillykke, det er stort.
  Du har jo æren for at jeg for 3 år og 9 måneder siden blev interesseret i scrapbooking. Og for 3 år siden lavede mit første 30x30 LO.
  Knus og kram

  SvarSlet
 7. jeg startede med at scrappe i 2008, blev faktisk allerede inspireret året før, men kom ikke rigtigt igang. lige pt. står det også ret stille pga. ombygning og graviditet, men jeg vender frygteligt tilbage, for det er jo en skøn skøn hobby.
  vh. Ann Katrine

  SvarSlet
 8. sikke nogle lækre ting du har fået købt :)
  hmm det må vist være i 2005 jeg så småt begyndte at scrappe den type scrap jeg laver idag. Jeg har i mange år lavet en form for scrap i de almindelige fotoalbums, men biletter, udklip osv.
  ha' en dejlig weekend

  SvarSlet
 9. Jaaa, lad mig nu se - jeg er jo ret ny i henhold til scrapbooking, men har altid samlet på minder uden at vide at det var scrap !Jeg arvede nogle album fra min mor, og hun må også have været en mindesamler !Jeg lavede kort førhen, men de blev også mere og mere scrappede.Jeg har "kigget" scrap længe udefra, indtil jeg fik mod på at logge mig ind på scrapsisters - og heldigvis jeg gjorde det !
  Knus fra Hjørdis <3

  SvarSlet
 10. Jeg har scrappet siden juni 2007 mener jeg ;)

  SvarSlet
 11. Fedt vampyr LO!!! Det er jeg helt vild med. Jeg har scrappet i 3 år til november.

  SvarSlet
 12. Sikke en sjov ide at holde scrap-i-læum. Tillykke med dagen!

  Min datters konfirmation i 2007 fik mig igang med at scrappe. Siden har mit hjemmescrapperi udviklet sig stille og roligt. Først i foråret 2010 tog det fart, for da fik jeg egen blog og tog på begynderkursus, for rigtig at lære det.

  SvarSlet
 13. Det lyder jo spændende det her. Sikke et hot layout og nogle lækre ting du har bestilt dig. Jeg har vidst været i gang små tre år. Men det er ikke så meget jeg har fået lavet i den tid, og nu er jeg mere gået over til kort og stempler som fanger mig ret meget, herudover andre spændende projekter og mon ikke jeg kommer igang med nogle flere LO's på et tidspunkt.

  God Weekend

  Mvh. Maja

  SvarSlet
 14. Lækkert effektfuldt layout.
  2005 er åbenbart startskuddet for flere af os, for det er også det år, jeg for alvor kom igang motiveret af, at jeg fik mit første barn.

  SvarSlet
 15. Total fedt layout, er vild med titlen.
  Jeg ahr scrappet sådan som vi kender det i dag siden november 2005

  SvarSlet
 16. Tillykke med jubelæumet. Lyder lækkert med en blogcandy. Jeg har scrappet siden 2000, hvor jeg stødte på den kære Dorte Blom i et "familie journalen". Kom for alvor igang efter jeg fik mit første barn i 2003.

  SvarSlet
 17. Dejligt layout og jeg er da også helt vild med den titel.

  Det første jeg tænkt da jeg læste at du kunne den nøjagtige dato for hvornår du købt dit første scrap var at jeg ingen anelse har om hvor længe jeg har scrappet. Jeg var dog også meget længe om at komme rigtig igang og startede først rigtig da jeg opdagede Fru Hansens Kælder. Må spørge min søster om hun kan hjælpe mig.

  SvarSlet
 18. Jeg har også 5 års jubilæum i år.
  Jeg startede i november 2005 hos Rikke og Pia i Scrapshop, da den lå i Osted.

  SvarSlet
 19. Ups også, jeg glemte at skrive tillykke med jubilæet

  SvarSlet
 20. Tillykke med scrapilæet.
  Jeg har scrappet et ½ år længere end dig. Jeg lavede mit første LO til den allerførste convention og det er jo ca. 5½ år siden! :)

  SvarSlet
 21. Lækre ting du har fået hjem og ja det kan gå rigtig hurtigt og det er jo dejligt når det er scrapsager.

  Jeg har scrappet siden deember 2007 og elsker det :-)

  SvarSlet
 22. Det er altså også sejt det LO!
  Imponerende, det er jo lige før det slår postdk.
  Jeg har scrappet i 1 1/2 år ca.

  SvarSlet
 23. Tillykke med jubilæet. Jeg har scrappet i en del år efterhånden. Jeg startede i efteråret 2000, da jeg boede i USA, så 10 år må det blive til.... Hmm som tiden dog flyver.

  SvarSlet
 24. Tillykke med dit Jubilæum :0) Ja det er jo ved at være nogen år siden vi mødtes for første gang på biblioteket i Odder. Kan du huske vores første eftermiddag i kælderen, Øhh der kom hvis lidt sjove mennesker og viste os lidt mærkelige ting og snakkede så vi andre ikke kunne få et ord indført. (jeg behøver ikke gå i detajler vel?) Nåhh ja det var da i 2005 ha ha. Kan du have en god aften.

  SvarSlet
 25. Ehmm... jeg har scrappet siden 2005, da min søn blev konfirmeret. Dengang var det bare indbydelser, bordkort og bordpynt, så blev det mere og mere kort - og syltekrukker og glas, og nu er jeg bare miljøskadet.
  Lækkert sort/rødt LO du har lavet - det er total sejt!

  SvarSlet
 26. Tillykke med Scrap-i-Læet :)
  Jeg købte min allerførste pakke i efteråret 2006 - men det varede lidt inden jeg fik mod på at bruge af alle de fine (og ret ukendte ;D ) ting...meeen der er røget nogen flere pakker ind på adressen siden ;D

  SvarSlet
 27. Jeg startede vist i min juleferie 2009/ 2010 til et scrapsisters julearrangement! Har lavet kort lidt længere - 1-2 år.
  Kan stadig ikke finde ud af hvad jeg bedst kan lide, det afhænger vist lidt af dagsformen ;-)

  SvarSlet
 28. Så herlig vri på en candy, Henriette; dette blir jeg gjerne med på !!
  Min første scrap tror jeg ble lavet i 2007, siden har det blitt mest kort, men et par scrappesider innimellom :-)
  Ha en fin helg !

  SvarSlet
 29. Det er vist nok 2007 jeg startede, men er egentlig lidt i tvivl!

  SvarSlet
 30. Jeg har lavet kort i næsten 8 år...
  Det bliver ikke til så mange scrapsider (30x30), synes det er nemmere at overskue at lave kort og mini album.
  Men teknikkerne er jo tit de samme...
  Glæder mig til at hilse på dig til convention :)
  Knus Eva

  SvarSlet
 31. Super flotte indkøb. Bliver helt grøn af misundelse ;-)
  Jeg har scrappet kort siden maj 2010. Lavede et par små LO. juni 10, men mit 1. store LO. Lavede mit første store LO. i juli og det passer mig langt bedre. Laver stadig et halvt tons kort, men de store LO. er jeg helt vilde med. Og læser et tons blogge, - der i blandt din ;-) - for at finde inspiration, råd og vejledning.

  SvarSlet
 32. En masse lækre ting du har købt! Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg startede med at scrappe og lave kort sådan for alvor, men jeg mener at det er omkring 4 år men det er først de seneste 2 år at jeg virkelig er blevet scrapper for der bliver jo mere og mere tid til det når børnene bliver ældre.
  vh Renne

  SvarSlet
 33. Tillykke med scrapilæum.
  Jeg har lavet scrapbøger i mange år på den gammeldags måde. Kort siden 2003 og mit første layout lavede jeg hos Scrapsisters i Bording i 2007.
  Kan jeg tillade mig at sige at det er DIG og Heidi der er skyld i mit scrapperi!! :-)
  Uanset hvad, så er jeg helt pjattet med det.

  SvarSlet