fredag den 24. september 2010

3. fredags spørgsmål

Så nåede vi til det 3. fredagsspørgsmål i mit scrap-i-læum, men først vil jeg gerne vise dette layout frem. Jeg har lavet det til min fars kæreste, og billedet forestiller hendes 3 børnebørn.
Det er ikke så tit jeg kaster mig over Websters papirer og blomster i overflod, men det var ønsket, så sådan blev det. Layoutet kom i en hvid dyb ramme fra Ikea, den var dog kun 22x22cm, så det er noget mindre end et almindeligt layout.
Mit 3. Candy-spørgsmål er:
-Hvor tit udfordrer du dig selv kreativt og laver noget du ikke plejer?
Jeg håber i må få en god weekend, her står den på oprydning, udsmidning, rengøring og om-organisering.... og så måske lidt scrap, når jeg ikke orker mere.
Knus
Henriette
P.s. og husk nu at du kun er med i min candy-lodtrækning, hvis du svarer på alle fire spørgsmål, du kan se det første her og det andet her. Det sidste kommer på fredag, dagen før Convention!

19 kommentarer:

 1. Total lækkert LO. Bare flot!!! Synes spørgsmålet er lidt svært. Gør det da nogen gange, men måske ikke så tit som så mange andre.

  SvarSlet
 2. Det er bare et superflot LO. Jeg bevæger mig nok bare mest i min comfortzone, når jeg en sjælden gang forsøger mig med nye stilarter. Kan jeg næsten aldrig li`det færdige resultat. God weekend. KH 10na

  SvarSlet
 3. Jeg synes at dit layout er superflot. De mange og store blomster passer godt til papiret og det supersøde billed.

  Jeg synes nævnligt, at jeg udfordrer mig selv kreativt. Jeg hopper fra den ene stilart til den anden fordi jeg bare MÅ prøve det. Og det er meget forskelligt om jeg er tilfreds med resultatet, men det er sjovt at udfordre sig selv og prøve det.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Det er et smukt LO du har lavet - det hele passer så fint til det sort/hvide billede :)
  Udfordre og udfordre ??..tja det er ikke så tit jeg kaster mig over noget der er meget langt fra det jeg selv laver, men alligevel får jeg da afprøvet nogen nye ting, når jeg synes de passer til det udtryk jeg vil ha' frem :)

  SvarSlet
 5. Smukt LO. simpelthen SMUKT!! :-O

  Udfordrer mig selv hver gang jeg laver et nyt LO. Stiler efter at lave noget nyt hver gang, og indtil videre har det lykkedes, men jeg har heller ikke scrappet så længe endnu. Tror jeg udfordrer mig selv, og af den vej prøver jeg at finde det, jeg bedst kan lide ;-)

  SvarSlet
 6. super flot layout du har fået lavet. Jeg er ikke så god til at få mit websters brugt. flot resultat :)
  men jo, jeg udfordrer tit mig selv. nye hobbies, teknikker, opsætninger, albums, kort osv. Igår lavede jeg et bidrag til convention der slet ikke er min stil, men det endte med at jeg alligevel syntes det blev helt godt :)

  SvarSlet
 7. wow wow wow hvor er dit Lo flot bliv endelig ved med at dekorere med blomster for det er du dælme godt til! Jeg udfordrer mig selv når jeg deltager i forskellige konkurrencer rundt omkring i blogland eller på scrapsisters. Så skal jeg pludselig lave noget eller bruge noget jeg ikke har prøvet før og det er sjovt!
  vh Renne

  SvarSlet
 8. Virkelig lækkert layout. Så dejlige farvenuancer !

  Jeg prøver faktisk ret ofte at lave noget nyt/anderledes. Men uvist hvorfor, ender det som regel med at ligne det sædvanlige..
  Så trøster jeg mig selv med, at det må være fordi det er "min stil". Hvis det bliver for anderledes - kan jeg som regel heller ikke lide det.

  SvarSlet
 9. Det gør jeg ret tit - for der er stadig en masse jeg ikke har prøvet. Lige nu sidder jeg med et LO (haha) Det er kun mit tredie så det er ret nyt for mig. På det sidste har jeg forsøgt mig med embossing, gesso, at lave LO, æsker i flere udgaver, origamitaske og juletræ ... og en masse andre sjove ting.
  Dit LO er helt vildt flot, det ser godt ud med de mange blomster, og farverne er lækre.
  God Weekend.

  SvarSlet
 10. Lækkert LO!
  Jeg gør tit noget for at udfordre mig selv! Jeg har i lang tid sagt at jeg ikke kan finde ud af blomster og glimmermist! Så de sidste par dage har jeg tvunget mig selv til at arbejde med blomster og glimmermist... Man bliver vel lidt stædig :-) Næste trin må være at lave et LO med lige så mange blomster som på dit - og hvis det bare kan blive halvt så lækkert, må jeg være glad!

  SvarSlet
 11. det er godt nok et lækkert LO. Flotte farver og opsætning ;)

  Jeg giver tit mig selv små opgaver i mit scrap med at jeg skal bruge det og det og sådan. men ellers er jeg nok dårlig til at udfordre mig selv.

  Hav en god weekend

  SvarSlet
 12. Wow!hvor er den flot! Jeg er heller ikke lige til mange blomster, ej heller til websterspagespapirene, men har faktisk købt det meste af deres ferietema serie og har givet mig selv den udfordring at scrappe vores sommerferie med det papir.

  Jeg er bedre til at lade mig udfordre end til at udfordre mig selv, tilgengæld er det sjældent jeg siger nej til en udfordring!

  SvarSlet
 13. Jeg syntes det er en udfordring at stå op og se hvad dagen bringer :-)På den gode måde.
  Hvis jeg er løbet tør for kreative ideer, bruger jeg nettet til inspiration, udfordringer og liftning.

  SvarSlet
 14. Hvor er det bare et super flot LO !!!

  Mig,,?? tja jeg forsøger ofte at kaste mig ud i noget nyt, bestemmer mig for at det skal være anderledes men ender altid tilbage i samme stil :)

  SvarSlet
 15. Hold da fest et flot layout. Det hele spller perfekt sammen, lige fra opsætning til valg af farver og pynt.
  Glæder mig til vi ses i weekenden

  SvarSlet
 16. Super flot og lækkert layout. Skønne farver og dejlig opsætning.
  Jeg udfordre sjældent mig selv, men jeg prøver at deltage i forskellige udfordringer, og så bliver man jo tit tvunget ud i at prøve noget man ikke er vant til.
  Og så er det jo egentligt meget rart at have prøvet det....

  SvarSlet
 17. Jeg er vild med dit LO, dejlig mange detaljer.
  Hmm, jeg ved ikke hvor tit, men ret ofte når jeg skal være kreativ da der hele tiden er nyt at lære af teknikker og nye ting der skal prøves osv. Så jeg syntes faktisk det er ret tit.
  Vi ses på lørdag til convention.

  Mvh. Maja

  SvarSlet
 18. Virkelig flot LO, det er jeg sikker på at hun bliver begejstret for.
  Jeg får nok ikke udfordret mig selv så meget for tiden, men det er jeg sikker på at det bliver lavet om på efter convention. Der er jo så mange nye scrapbooking ting man jo lige skal prøve af.

  SvarSlet