onsdag den 15. september 2010

Regnvejrs-onsdag

Kære bloglæsere.
1000 tak for alle de mange kommentarer til mit scrap-jubilæum! Det er nu meget sjovt at se at der er så mange der har været igang lige så længe som jeg, og en god flok der har været igang i nogle år efterhånden. Jeg glæder mig allerede til på fredag hvor jeg igen vil stille et spørgsmål til jer læsere.
Jeg har i løbet af weekenden fået lavet et par layouts, og jeg vil dele 2 med jer idag. Det første, har jeg næsten haft planlagt i hovedet i en måneds tid, men jeg fik ikke sat mig ned og gjort det færdigt før i weekenden. Det er temmelig sikkert det layout jeg har skrevet mest journaling på, og derfor er det også blevet ret bart. Jeg synes bare ikke jeg kunne presse noget pynt på, uden at det ville overvælde siden. Det var vigtigt for mig at få skrevet historien ned, da det var et af de pinligste øjeblikke på vores USA tur i 2008.
(layout #71 i 2010)
Sneaks af det næste layout lavet af næsten 100% Sassafras "mix & mend" serien.


(Layout #72 i 2010)
Dette layout er jeg blevet rigtig glad for. Det skønne billede er af min farmor, og er en kopi af et billede hun fik taget i 1950, året før hun blev gift, som en af de sidste ved hjælp af Kongebrev, da hun kun var 17år. Jeg er bare så vild med den her serie fra Sassafras (som jeg har købt i udlandet!) for bare papiret i sig selv, er næsten nok til at lave et layout. Det er bare så lækkert at kigge på og jeg glæder mig til at lave mere med denne serie. Hvis du er interesseret er der HER et interview med Michelle Clement der har designet denne serie.
Jeg håber i har en dejlig onsdag aften, vi ses igen på fredag!
Knus
Henriette
Edit: På det første layout er enden på historien at vi havde puttet et stykke frugt i vores taske, og det måtte man ikke, så der kom en tjener og bad om at få det tilbage. Det var SÅ pinligt!

7 kommentarer:

 1. Flotte og meget forskellige layouts. Jeg er jo ret nysgerrig og kunne desværre ikke læse teksten. Så vidt jeg kunne se så havde i taget frugt fra morgenmadsbuffeten med og hvad så?

  SvarSlet
 2. Lækre layouts. Syntes det er fin pynt med dine swirls, det giver en fed effekt så det ikke bliver helt bart men heller ikke proppet. Lækkert papir fra Sassafras!

  SvarSlet
 3. Hi hi, det er bare en god historie. Jeg glæder mig til at se mix serien i morgen, om jeg bare ikke kan leve uden, så ved jeg heldigvis, hvor i udlandet jeg kan få den ;-)
  Skønne layouts, du er så god til at finde det bedste frem i dine billeder.

  SvarSlet
 4. Flotte Lo's begge to. Synes det er flot du har fået så meget journaling med på det øverste, uden det virker som meget. Det falder bare så godt ind der hvor det er placeret.

  SvarSlet
 5. Piiinlig historie.. men meget sjov..
  - bagefter, ikk.. ?! Flot LO som beskriver det hele så flot.. man lægger ikke så meget mærke til at der er skrevet så meget - det falder flot ind i helheden...

  Og det sidste LO er da bare så smukt...

  SvarSlet
 6. Smukke LO'er, er lidt vil med din historie fra USA. Jeg tror også jeg havde fået lidt røde øre :0)

  SvarSlet
 7. De er så lækre! Og skønt at få foreviget pinlige historier :-)
  Den MIx and Mend serie er faktisk lidt lækker...

  SvarSlet