onsdag den 29. september 2010

Countdown...

Så er der kun 3 dage til Convention! Det bliver en super dag, fyldt med mange glade mennesker og fantastisk inspiration. Jeg glæder mig til at få set de piger man ikke ser så tit, og til at møde nye mennesker. Hele dagen går som et lyn, og man sidder som regel når klokken bliver 19 og tænker - hvor blev dagen af?
Men på trods af at tiden løber stærkt, er det altid en hyggelig oplevelse at være til Convention. Jeg plejer ellers ikke at være på kurser til Convention, netop fordi der ikke er nok tid, men denne gang kommer Celine! Så derfor måtte jeg jo tage et kursus, for hun er så talentfuld og inspirerende at jeg er sikker på at lære en hel masse.
Jeg vil også lige dele et par layouts med jer, det første er fra Scrapsisters scrapklub sidste torsdag hvor Sarah kom med en opfordring til at bruge die-cut ark.
(layout #76 i 2010)
Jeg er ikke blevet helt tilfreds med det, men nu bliver det i hvert fald ikke anderledes.

(layout #77 i 2010)
I lørdags havde jeg lyst til at scrappe og lavede derfor et indlæg i scrapklubben, om der var nogen der ville være med. Det var der, og Netti/Anette bad om at få en "opgave", en skitse eller et layout at lifte, og det fik hun ;-) (selvom hun måske fortrød lidt bagefter) Der var både white space og splats, noget af en udfordring for et par stykker :) Det var i hvert fald sjovt at scrappe sammen før Convention, for jeg ved jo af erfaring at jeg ikke får scrappet ret meget på lørdag.
Jeg skriver det sidste candy-indlæg på fredag, og husk at du har til søndag til at tjekke at du har svaret på alle 4 indlæg. Det er kun dem der har svaret på alle indlæggene, der kommer med i lodtrækningen om min candy.
Knus
Henriette

5 kommentarer:

 1. Hvor er det et par skønne LO's du har kreeret.. skønne farver og sikke en masse 2 taller du har fået fyret af...- ser super godt ud...

  Håber da at vi ses lørdag... kommer nok liiiige et lille smut forbi....

  SvarSlet
 2. Jeg syntes nu det blev rigtig fint dit LO med diecut, det vil jeg også prøve en dag.

  SvarSlet
 3. super lækre layout, jeg glæder mig ogå til convention

  SvarSlet
 4. Flotte layouts ! Min favorit er nok de nederste - jeg er jo til kraft :) Flot med alle 2-tallerne. En god måde at få brugt dem på... Du tror at det er løgn - jeg har også lige lavet et layout - måske kommer det med til convention :) Vi ses ihvert fald !

  SvarSlet
 5. Sikke nogle flotte LOs du har lavet. Kan rigtig godt li det øverste - sikke en dejlig stemning det billede giver. :0)
  Og smart at få brugt en masse tal og sikke gode farver der er på LO nr. 2.
  Håber det bliver en god Convention - jeg glæder mig til at høre mere om det, når det hele er overstået.
  God weekend.

  SvarSlet