onsdag den 29. august 2007

Klar

Netop hjemvendt fra frisøren, fik jeg endelig taget et billede af mig selv, hvor jeg egentlig ligner mit "hverdags-jeg". Det tog et par forsøg, men det var godt at Sanne ikke var hjemme! Hun ville bare have grinet af mig, og så ville de billeder ikke være blevet til noget!!
Regner med at skulle bruge billedet til MH72' udfordring! Må se om jeg finder inspirationen her i eftermiddag, da der jo ikke er så længe til sidste udkald.

Måske kan jeg nå at lave den i morgen til "torsdags-scrap" på Odder Bibliotek, for mine dage er ellers godt fyldt op! I morgen formiddag kommer der en og kigger på lejligheden! Håber den bliver solgt, så kryds lige det der kan krydses i morgen kl 10.00.
Torsdag aften er der jo scrap, Sanne skal underholde svigerne da deres lejlighed skal vises frem. Weekenden går med at flytte min farmor og farfar i lejlighed! Håber de har fået pakket i kasser og smidt ud, så vi ikke skal til at gøre det samtidig! Der er ikke noget værre end at være flyttehjælp for folk som ikke er klar til at flytte!!!

Nå, det var lige et sidespring. Har for første gang bestilt lidt billeder fra www.click4foto.dk Bestilte inden kl 11 i formiddags, og så reklamerer de for at de sender ud samme dag, så jeg skulle måske være heldig at de kommer i morgen! Venter også på en lille pakke fra multiscrap. (har jo ryddet ud i alt mit papir og så er jeg da nødt til at have lidt nyt, ikke?)

Ellers er der vist ikke så meget nyt at fortælle. Det skulle da lige være at jeg har gjort rent igen idag! Det er da utroligt hvor hurtigt der ligger sig noget på gulvet og i hjørnerne. Tror bestemt det kun er fordi vi skal sælge lejligheden- mindes ikke at der blev så hurtigt støvet og nusset før...

Nu vil jeg smutte. Er sulten (det bliver man efter mange timer hos frisøren), så resterne i køleskabet kalder.

Knus
Henriette

3 kommentarer:

 1. Uha henriette man bliver da helt træt af alt det du har nået og skal. Flot foto det ligner :-)
  Ses i morgen.

  SvarSlet
 2. Hej Linda.
  Ja, det skulle da helst også ligne! Sanne er lige smuttet i seng, og jeg overvejer lige at printe billedet ud inden hun falder i søvn. Er nemlig overhovedet ikke træt! Men jeg nåede ikke længere end til computeren i eftermiddags... Det er nok den største tidsrøver herhjemme! Vi ses i morgen! Kom jo forøvrigt også i tanke om at jeg skal til "grand opening" af det "nye" magasin i morgen. Så efter jeg har haft fremvisning skal jeg lige med bussen til Århus og ind og hente 2 gratis gaver (nyttigt at have en svigerinde der arbejder derinde!!) og muligvis lige et lille smut forbi panduro og hente mig noget klisterværk (løber jo snart tør...). Så på bussen hjem igen og bage kage til scrap og lave noget mad, for jeg har inviteret Sarah på aftensmad. SÅ er jeg nok ellers klar til scrap.

  Vi ses i morgen.

  Knus
  Henriette

  SvarSlet
 3. Det bidrag er blevet rigtigt flot Henriette. Kan rigtigt godt lide din enkle og stilfulde måde at lave LO på.

  SvarSlet