tirsdag den 28. august 2007

Anettes papir og stil

Da både Sarah og jeg har ferie i denne uge, bestemte vi os for at tage en tur til Randers og se Anettes butik. Jeg fik godt nok ikke købt så meget, men fik noget som jeg har ønsket mig længe! 2 pakker Cropper Hopper dividers til mine papirholdere. Det bliver *måske* nemmere for mig at holde styr på papiret. Det er i hvert fald hvad jeg håber.
Faldt over 4 stykker papir fra American Crafts "sixth avenue" serie og derudover et 6x6 album i sandfarvet og jeg købte 10 extra sider til, med det samme, for man ved aldrig om man lige kommer til at mangle. Ved ikke endnu hvad albummet skal bruges til men det finder jeg nok ud af en dag!

Sanne havde også fridag idag, og hendes dag gik med at køre på lossepladsen, da vi endelig fik ryddet ud i vores kælderrum i formiddags. Ligenu venter vi på at aftensmaden skal blive færdig, så vi kan få gjort køkkenet rent! Vores lejlighed kommer jo i avisen igen i morgen, så den skal jo gerne være klar til fremvisning! Så kryds lige fingre og tæer for at vi får mange henvendelser!

Knus
Henriette

2 kommentarer:

  1. Lækre ting du fik købt, de har faktisk mange gode sager hos Anettes papir og stil. Og det er ikke så langt som jeg troede.

    Håber I får afsat lejligheden.

    Vi ses torsdag

    SvarSlet
  2. Hun har mange dejlige ting hende Anette og faktisk også mange hyggelige scrap aftner i hendes kælder. Glæder mig til at se lejligheden i avisen i morgen. Og til vi ses torsdag.

    SvarSlet