onsdag den 23. marts 2011

Travlhed...

Jep, jeg synes jeg har travlt i øjeblikket. Tiden smutter i hvert fald afsted mellem mine fingre, og før man får set sig om, er det tid til fødselsdage og 3 års bryllupsdag. Jeg har været så heldig at blive forlænget endnu en gang på posthuset, denne gang for 6 måneder, så jeg har i hvert fald arbejde et halvt år endnu.

Min kære far fylder 60 år den 4. maj og har bedt mig om at lave indbydelserne. Ihh, det var svært at komme igang, for det er jo ikke det jeg laver mest af. Men jeg vil jo også gerne gøre det så pænt og spændende som muligt, så jeg finder hele tiden på ekstra ting at putte på :)  Jeg er dog vist kommet frem til at de nu er færdige, altså bortset fra alt teksten der skal printes ud og limes i. Jeg skal bare lige have den endelige godkendelse af ordlyden, og så er de klar til at komme i posten.
 (indbydelser til min fars 60 års fødselsdag)
Udover dette samlebånds-arbejde er jeg også igang med at lave bordkort til min farmor og farfars diamantbryllup her den 1. april. Der er heldigvis ikke så mange, så det er hurtigt overstået.

Så var vi jo til Convention for et par uger siden. Det var helt fantastisk hyggeligt at bo i hytte med d'damer: Eva, Sarah, Maria og Heidi
(layout #12 i 2011)
Dette layout blev til efter vi i fællesskab havde drukket 7 flasker Asti, og jeg må sige at jeg er blevet superglad for resultatet.

 (layout #13 i 2011)
Dette layout nåede jeg at få lavet på dagen, det er ellers ikke tit det sker. 

(layout #14 i 2011)
Derudover udfordrede vi hinanden til at købe for 50kr materialer, og så trak vi lod og skulle scrappe med de ting som en af de andre havde købt. Det var super sjovt at prøve og det er nok ikke sidste gang vi prøver den udfordring. Jeg fik Eva's materialer, og jeg havde lidt svært ved at putte mere pynt på, da papiret er smukt i sig selv.

Søde Else har givet mig en award, men da denne også har været godt omkring, gemmer jeg den til en regnvejrsdag :)

Jeg glæder mig over at det endelig ser ud til at være blevet forår. Jeg får mere energi og har idag været i Fitness World for første gang, sammen med en god veninde. Der skal jo startes stille op, når man er i dårlig form, men jeg tror det bliver godt, når det bliver en vane at komme afsted.

Forårshilsner
Henriette

6 kommentarer:

 1. Hvor har du haft travlt med at være kreativ... skønne ting du har fået lavet... - er især imponeret over dit Asti Lo - det er blevet så flot..

  Held og lykke med træningen... jeg startede selv fra bunden lige før jul og er nu næsten afhængig og gerne afsted hver dag... så det kan altså lade sig gøre... !!

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er det lækkert! Det hele :-)
  Jeps skønt med forår og skønt for dig (og PostDanmark) med forlængelsen

  SvarSlet
 3. Skal da love for i hyggede igennem - 7 flasker :)))) men uhmmm elsker også asti og ikke mindst mokai :)

  Super skønne loér du har lavet og ikke mindst indbydelserne, de er fede syntes jeg

  Og træning, er det foråret der har givet dig ny energi - jeg mangler stadig at finde lidt ;) pøj pøj med det

  SvarSlet
 4. Sikke lækre LO'er og indbydelser du har lavet Henry :0) Til der er bare så dejligt at du har fået dit arbejde forlænget et halv år. Super med fitness, du har ret det giver god og positiv energi.

  SvarSlet
 5. Lækre ting du har fået lavet. Og det var bare sådan en hyggelig tur.

  SvarSlet
 6. 7 flasker - I er da nogle værre drukmåse!!! Men søde det er I - så pyt med det. Utroligt at det LO blev lige og fint - men det er det. Velkommen i klubben - jeg er i gang med 3 måned med 2 gange i træningscenter om ugen - og har måttet tage søndagen i brug nu hvor jeg er startet nyt arbejde - det er superhårdt - men SÅ dejligt hver gang man har overlevet endnu en time. =0)

  SvarSlet