torsdag den 17. februar 2011

Kursus og meget andet blandet.

Så er det vist igen tid til opdatering. Vi har i den sidste måneds tid snakket om at flytte tilbage til Århus, mest på grund af den lange transporttid, når vi skal på arbejde. Og når man så tillægger en ultra-støjende overbo og en lejlighed der ikke var hvad vi troede, så tog beslutningen nærmest sig selv. Men som før skrevet, så er det jo ikke helt nemt at få en lejlighed i Århus, så vi søger men det tager nok et par måneder før vi er i storbyen igen.
Jeg har fået scrappet lidt siden sidst, men jeg får også tiden til at gå  med andet... Jeg vil give et lille sneak nederst i indlægget.
 (layout #5 i 2011)
Dette layout lavede jeg til Januar måneds telephonegame på Scrapsisters. Jeg skulle lifte AnnCicilies layout som du kan se her og i starten var det lidt problematisk at se hvordan jeg skulle komme igang. Men da jeg først fik fundet billede og papir frem, så kom det helt af sig selv.
(layout #8 i 2011)
 Sidste torsdag til scrapklub på scrapsisters havde jeg egentlig ikke den store scraplyst, men da jeg så Heidis oplæg måtte jeg bare være med. Det gik faktisk overraskende nemt med dette layout, men det er sikkert fordi det er det fantastiske papir fra Sassafras.

Jeg meldte mig til et gratis art-kursus hér i efteråret, men jeg har ikke rigtig fået lavet ret meget af det fra kurset. Det jeg faldt over var at Tam, som ejer sitet, havde de mest farverige og spændende kurser om whimsy-art, som jeg har været optaget af den sidste tid. Jeg øver mig på at tegne og male og måske en dag kommer jeg så langt at jeg tør vise det hele frem.
Sneak på det jeg pusler med....

Derudover nørder jeg i perioder, og spiller på Runescape Jeg ved det mest er teenage drenge der spiller, men jeg hygger mig super godt med det. Nørder du også ind i mellem?

Derudover har Didde været så sød at give mig et par awards, tak søde! Jeg synes det er så svært at dele dem ud, da de går igen på mange blogs, så derfor vil jeg tage en ekstra blog-tour og give lidt kommentarer.

Sidst, men ikke mindst, er jeg startet på Eva og Katrines online kursus om modeling paste. Det er rigtig sjovt, men ihh hvor man kommer til at grisse sig til :o) Jeg har allerede et par projekter der ligger til tørre, men så kan man bruge ventetiden på at gå i scrapklubben. Ses vi?

Knus
Henriette

14 kommentarer:

 1. Årh det ser bare så godt ud. Elsker din stil og altså, der sker igen noget lige for tiden. Du er bare super scrapper.
  Og så glæder jeg mig rigtig rigtig meget til at se din kunst. Jeg har også været lidt i gang ;) Dejligt at du blogger igen - savner dig sådan når du ikke er her.

  SvarSlet
 2. Superlækkert :) Som du!
  Og så glæder jeg mig til du flytter tilbage til storbyen, så jeg kan luske rundt på gader og stræder igen med skumle poser!
  Måske bliver det til en lille tur i scrapklubben...

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se dit whimsy art, ville da gerne se lidt mere af dit arbejde, det lyder spændende !
  Men det er også herligt at grise sig lidt med modelling paste, ttror jeg vil lave omslag til et lille album - sees i scrapklubben !
  Ha' en god aften...

  SvarSlet
 4. Jeg er SÅ vild med dit første layout. Hvis jeg engang skulle lifte det, ville det være et 100 % lift!!!!!
  Jeg er også igang med modelling paste kurset og jeg scrapper i stuen. Hmm, det er ikke så nemt ift. grisseriet, men supersjovt og kreativt er det ; )

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig helt vildt til at se noget mere til det du har fået lavet på alle dine mange kurser!

  Dit layout er lækkert. :)

  SvarSlet
 6. Total lækker loyout du har lavet - og ja sjovt nok fik jeg også lavet et lo til sang tema på scrapsisters torsdag´s scrap - dejligt det pludselig kommer, bare man lige tænker på en sang :)
  Lyder spændende med kurset og glæder mig til at se hvad du har fået "klister" sammen ;)

  SvarSlet
 7. Så super lækre farver - dejlige loer.

  SvarSlet
 8. Så super skønne layouts, og lækker lille sneak - den glæder jeg mig da meget til at se mere til.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Uha Henriette. Held og lykke med at finde lejlighed i Århus - det er mange om budet. Nogle skønne LO du har lavet som altid. God weekend :0)

  18. feb. 2011 20.38

  SvarSlet
 11. Er helt vild med dit første layout, med alle dine lag på lag. Ser super godt ud

  SvarSlet
 12. Åh hvor er det altså bare skønne layouts! Super;0)
  Knus

  SvarSlet
 13. super LO - begge 2. Og spændende og se mere til dit sneak peak. Held og lykke med jeres boligjagt i Århus. Kig forbi min blog, der er en award til dig.

  SvarSlet
 14. so cool the way you used those sassafras borders on your music page

  SvarSlet