mandag den 11. april 2011

Post fra Amalienborg

Ja, det er sandelig ikke hver dag man får post fra Amalienborg, så det var noget helt særligt at stå med dette brev i hånden. Der bliver passet godt på det, for det er da specielt at få brev fra Dronningen, fordi hun anerkender at min farmor og farfar har været gift i 60 år. Det blev en fin aften, selvom maden bestemt ikke var i orden. Der var til gengæld højt humør og vi hyggede os vist alle sammen.

Mon ikke brevet kommer i glas og ramme hjemme ved min farmor og farfar? Jeg håber dog lige på at kunne låne det, så jeg kan få scannet det ind, så jeg kan bruge det på et layout til dem.

(layout #15 i 2011)
Dette layout fik jeg lavet til torsdagsscrap for nogle uger siden. Jeg er blevet glad for det, selvom farverne er blevet lidt mørke.

Denne uge står desværre nærmest kun på arbejde, men så kan jeg glæde mig til påskeferien og til på søndag, hvor min yndlings-søs kommer til scrap!
Knus
Henriette

5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fantastisk for dem at modtage sådan et brev og det kunne da være sjovt at scrappe om det..
  Jeg har kun to gang set et så fint brev, det var ved en dame der var rundet 100 år og så ved en ældre dame hvor hun og hendes afdøde mand også havde været gift så mange år...
  Og de brevet havde stor værdi for de damer...
  Så mon ikke deres brev også ender i glas og ramme :)

  SvarSlet
 2. 60 år, det er godtnok mange. Forrige år blev min morfar 100 og fik også brev fra Dronningen, men mest opmærksomhed fik brevet fra borgmesteren (en af mange, vi bor i Kbh) fordi det blev leveret (sammen med blomster) af en chauffør i fuld uniform.
  Vi hade ellers joket med at Daisy nok selv kom forbi med en hilsen for det er lige på vejen til Fredensborg :o)

  SvarSlet
 3. Ja, det er jo ikke hver dag man får sådan et brev. Selvfølgelig skal det scrappes.
  Jeg har også gemt de stykker vi har modtaget her i huset. Invitationer til indvielser, receptioner og besøg på Dannebrog. Og chokoladepapiret med monogram på. Har sågar et stykke der ikke er pakket ud endnu. Haha..Det er lidt skørt - men et sjovt minde.

  Dejligt at I havde en god fest - trods maden.

  SvarSlet
 4. Waww ja det skal da helt klar Scrappes :) fedt loyaut du fik lavet

  Dejligt at ha noget at se frem til og lige pludselig er der søndag

  SvarSlet
 5. Jeg synes simpelthen det er så dejligt med de breve Dronningen sender ud til helt almindelige mennesker. Stort tillykke med 60 års bryllupsdagen til din farmor og farfar. :0) Godt i havde en god fest, på trods af en ikke så god mad.
  Lækkert LO - kan rigtig godt li den måde du har sat det hele op på!

  SvarSlet