torsdag den 14. oktober 2010

Igang igen... og weekend i København

Ja, så skal jeg da lige love for at jeg fik taget fat igen med scrap :) Men det er nu også nogle super udfordrende opgaver Heidi og Cecilie har fundet på, til Scrapfestival på Scrapsisters.
.
(layout #86)
Layout der har været længe undervejs, eller baggrunden har i hvert fald været længe undervejs. Først har jeg klargjort bølgepappet, så jeg fik strukturen frem. Derefter malede jeg det med Gesso, da det havde tørret et par dage malede jeg det med Glimmer Glaze fra Tattered Angels i farven Orange Crush. Farven var dog ikke helt i øjet, så jeg mistede lige lidt med orange maya mist ovenpå, og så var jeg endelig tilfreds med den. Layoutet faldt ellers rimelig hurtigt på plads, da jeg først havde fundet mine billeder, sådan går det jo ind i mellem.
.
(layout #90 i 2010)
Hurtigt og enkelt layout igen fra vores USA tur i 2008 (mon jeg nogensinde bliver færdig??) Billederne er taget på vores hotel i Fresno, som vi troede var et rigtig klamt sted, da facaden lignede noget der var løgn. Men da vi kom indenfor var det nogle rigtig fine værelser og der var endda en pool.
.
(layout #87 i 2010)
Igen en udfordring til Festivallen. Jeg havde lyst til at prøve en ny splat-teknik (som jeg har set på Heidis blog) og så fik jeg de fineste lækreste splats. Så fik jeg endelig brugt lidt mere af den fine linje "Queen Bee" fra Pink paislee, men jeg synes lige det passede til mit lille eventyr.
.
(layout #89 i 2010)
Et layout om mine tanker om musik. Jeg brugte en skitse, som krævede 2 billeder, så fandt jeg et foto af vores Ipod, og tegnede selv "høretelefoner" på mit billede og førte ledningen over til den grønne Ipod.
.
(layout #88 i 2010)
Og sørme om ikke jeg har lavet et layout uden sværte... Det troede jeg ikke skulle komme over mig, da jeg ALTID sværter kanter, og får nærmest åndenød hvis jeg ikke må sværte. Men jeg udfordrede mig selv og tænkte at hvis jeg nu mattede alt på sort karton, så var det næsten som om kanterne var sværtede.
.
Om en halv times tid bliver Sanne og jeg hentet og så går turen på en forlænget weekend i København. Det bliver super hyggeligt, og vores program er endnu ikke fastlagt, så det bliver fint at se hvad der er af aktiviteter i byen, og så vælge ud fra det.
.
I må have en aldeles skøn weekend,
Knus
Henriette

7 kommentarer:

 1. Super fede og forskellige layouts! Flotte splats, den teknik må jeg lige se lidt nærmere på :O) Og så synes jeg at det nederste LO er er SÅ flot...meget....skarpt...go effekt at du har mattet det HELE. Selv bruger jeg at tegne rundt med en fed sort tush, kald mig snyder ;O) Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Det er nogen super dejlige layouts du har lavet - jeg er vild med bølgepappet og stemningen på det øverste! :)
  ..og dit musik-LO er bare skønt - farver, opsætning og detaljer, og så dine tanker om musikken i dit liv :)
  Ha' en rigtig dejlig Københavner-tur ;)

  SvarSlet
 3. Sikke et comeback! Super super fede LOs :D

  Du har virkelig flair for opsætninger!

  SvarSlet
 4. FED fed fed løsning på ingen sværte udfordringen. Det layout er bare SUPER cool. Jeg skal så også indrømme, at jeg har et anti-sværte-flip for tiden ;o) Lækre sider all around. Jeg er glad for, at du er inspireret.

  Håber jeres københavnertur er et hit.

  SvarSlet
 5. Lækre LO's alle sammen. Er vild med dit bølgepap!

  SvarSlet
 6. Det er altid en stor fornøjelse at kigge indenfor på din blog, - du har bare den fedeste stil. "You are the queen of my heart"-LO'et er bare SÅ fedt, og som altid er jeg jo vild med dine rejse-LO'er :-D
  Håber I har nydt Jeres tur til København.

  SvarSlet
 7. wow sikken en stribe af lækre layouts, jeg er især vild med dit splat layout. Så fedt

  SvarSlet