søndag den 3. oktober 2010

Dejlig Convention!

Sikke en skøn Convention. Jeg kan godt mærke at jeg er træt og brugt idag, så jeg tror dagen kommer til at foregå i søndags-tøjet. Jeg skal i hvert fald også lege med mine nye ting, som jeg købte igår til Convention!
Disse to "artist trays" er fra 7Gypsies og dem har jeg ønsket mig længe! Jeg så på Scrapper.dk at Linda havde fået dem i butikken, og så måtte jeg jo forudbestille dem, så jeg var sikker på at de lå klar til mig, på Convention. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvilke projekter jeg skal lave, men det når jeg nok :)
I UnikScrap fik jeg købt embossingmåtter, så jeg jeg kan få en dyb embossing med mine spellbinders. Derudover manglede jeg knive til min skæremaskine (igen igen...) en Martha Stewart punch og 3 nye albums. Men albums'ne får i ikke at se endnu, for jeg er igang med at lave noget spændende med dem ;)
Hos Gitte i Hobbyboden fik jeg købt en Tim Holtz Die, Tim Holtz embossingfoldere med murstens og træ-mønster. Jeg har indtil nu kun brugt Spellbinders i min BigShot, men nu måtte jeg prøve noget nyt, og det blev en stor Die og så Embossing Folders. Derudover fik jeg købt en fin prikkenål (da den jeg har i forvejen er noget tyk i det, når man skal sy) og så en pakke med finger-dupper til sværte.
Og så var jeg så heldig at vinde et gavekort på 100kr til ScrapHouse, så jeg fandt disse 3 Crackle paints hos Bitten og betalte kun 20kr, så det var jo skønt.
Hos Kreative fornemmelser havde jeg også forudbestilt lidt, og så kom der lidt ekstra til, da jeg gik rundt i butikken og lod mig friste :) Jeg fik købt en masse Bazzill Kraft karton, et ark kork, Tim Holtz Embossingfolders med collage og notebook, en pakke med fingerdupper til sværte, Rock candy distress stickles og Crackle paint. Heidi og jeg delte en pakke grunge-paper og så købte jeg også en rulle af det røde power-tape, men den nåede ikke med på billedet. Pia prøvede ellers ihærdigt at få mig fristet til noget af det skønne tape hun har fået i butikken, men jeg kunne ikke bestemme mig, og så fik jeg ikke noget med hjem, det må blive næste gang!
Og så fik jeg jo handlet lidt Stampin' up stempelpuder, har længe ønsket mig "Old Olive" og "Chocolate Chip" så dem måtte jeg naturligvis have, sammen med et par andre :)
Det var alt for denne Convention, og hold da op dagen gik hurtigt. Jeg har slet ikke nået at fortælle om mit fantastiske kursus med Celiné, men det må blive i næste uge. Så kan det også være jeg har fået lavet mini-albummet færdigt!
Husk nu at skrive en kommentar til indlægget herunder, inden midnat, så trækker jeg en vinder i morgen tidlig.
Knus og rigtig god søndag,
Henriette

14 kommentarer:

 1. Skønne ting du har fået med hjem fra Middelfart :)..
  Jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af dine nye artist trays :)
  Ha' en dejlig søndag :)

  SvarSlet
 2. Lækre indkøb! Og godt at det var en god dag!

  SvarSlet
 3. Sikke en masse lækre ting du har købt. Lyder til at du har haft en hyggelig dag :)

  SvarSlet
 4. Sikke en masse guf, du kom hjem med.
  Og tak for den lækre pakke, som jeg købte af dig. Jeg har allerede brugt af den ; )
  Det var hyggeligt, at hilse på dig igen.

  SvarSlet
 5. Lækre indkøb og du har bare ret, det var en fantastisk dag. KH 10na - der glæder sig til at se hvad du får lavet med rammerne.

  SvarSlet
 6. synd jeg ikke lige fik hilst på dig, synes ellers jeg så dig flere gange :)
  Lækre indkøb - glæder mig til at se hvad du får lavet!

  SvarSlet
 7. Katjinnng. Lækre mange ting du fik købt. Jeg er jo ved at dø af misundelse over den tur :o) Næste gang skal jeg helt sikkert med.

  SvarSlet
 8. Super skønne ting - de rammer er da for fede..øv, dem så jeg ikk...

  Men jeg så tilgengæld dig.. - hyggeligt lige at kunne sige hej igen...

  God fornøjelse med alle lækkerierne..

  SvarSlet
 9. Tak for sidst Henriette. Sikke mange skønne ting du fik købt med hjem. Jeg er spændt på at se hvad du finder ud af mht de artist trays ;) Kan nu ikke forstå at du ikke skulle have noget washi tape :) lol!

  SvarSlet
 10. Du er da vist gået shopamok men det er da også nogle skønne ting, du har fået med hjem. De "artist trays" er fra 7Gypsies har jeg også længe haft kig på, men jeg aner ikke hvor de skalvære så de blev i butikken. jeg skulle jo have plads til et par skønne store akrylbakker.....og efter en mindre om møbelering er de kommet på plads. tak for handlen

  SvarSlet
 11. Wawww du forståe da at shoppe ;))) men entlig heller ikke svært og da slet ikke med så mange lækker butikker der var - problemet kunne så bare være kontanterne, det var det ihvertefeld for mig ;)))

  ps. jeg var ved dø over det tape og fik - desværre - heller ikke noget med hjem da konen ikke kunne beslutte sig ha ha ha

  SvarSlet
 12. Sikke nogle lækre ting du fik købt. Jeg fik prøvet nogle af alle de lækre ting jeg fik købt til convention, og har da fået lavet et helt album idag! Jeg ville bare sige at det var hyggeligt at møde dig til convention, og håber du kom godt hjem?

  Maja

  SvarSlet
 13. Ville ønske det var mig der havde være afsted til convention.... Jeg må nøjes med Scrap-a-mania i Roskilde.
  Glæder mig til at se mini albummet.
  Krammer Heidi

  SvarSlet
 14. godt at se dig igen :) og lækre indkøb du har gjort dig

  SvarSlet