søndag den 22. august 2010

Sassafras "indie girl"

Så blev det søndag formiddag, overskyet og med regn i vente. Hvad er bedre at bruge sin dag på, end at scrappe? Jeg har lidt opgaver jeg skal have lavet til Scrapsisters, så derfor viser jeg et layout jeg fik lavet da jeg havde scrappebesøg sidst.
(layout #55 i 2010)
Jeg var meget begejstret for Sassafras' nye serie "indie girl" da jeg så den, og måtte derfor eje hele serien. Desværre skuffede den mig, da jeg fik den i fingrene, for farverne var ikke så skarpe som jeg havde forventet. De var noget mere dushede og nedtonede, så det var ikke mit bedste køb. Men jeg har da fået lavet dette layout indtil videre, og skal da også nok få brugt noget mere af serien. Der er allerede nu nogle af papirerne jeg ved jeg overhovedet ikke får brugt, men så må de jo komme nederst i stakken så jeg kan genfinde dem om et par måneder. Hvem ved, det kan være jeg ser anderledes på det til den tid.
Udover papirerne fra Sassafras har jeg også brugt en del af deres "paper whimsies", som er lækre blomster, små kort og andre sjove papirdimser. Sluttede med en overskrift af thickers og pyntede lidt med halvperler og knapper.

Detaljer.
Her kan man se nogle af de "whimsies jeg har brugt, sammen med en stof-knap fra Prima.
Hvad skal du bruge søndagen på?
Knus
Henriette

6 kommentarer:

 1. Lækkert layout med flotte detaljer og de syninger ser hamrende godt ud.
  Her i Rødovre styrter regnen ned og her står den også på scrap og rengøring ; )
  Tak for sidst.

  SvarSlet
 2. Skønt layout med mange søde detaljer.
  Kender godt det der med at bestille papir på nettet og så blive skuffet, når man står med det i hånden.

  SvarSlet
 3. Sikke et skøn LO Henry, for mig at se på skærmen er det jo nogle flotte farver som det altid er på dine Lo'er. Og dikke mange detaljer du har med. Men det er altid en lidt flad fornemmelse når men venter på posten og så det ikke lige var forventningens glæde der var der.

  SvarSlet
 4. ej øv, jeg troede også der var meget farve i den serie ? nå må nok se den i virkeligheden før jeg skal seom jeg vil have den ;)
  min søndag blev brugt på at slappe af efter fødselsdag.

  SvarSlet
 5. Super flot er det nu alligevel. Jeg kan selv ikke helt arbejde med de farver og havde en anden forventning til deres serier. Synes dog stadig det ser knald godt ud som du har brugt dem. Skønne detaljer.

  SvarSlet
 6. Flot LO om dig selv. Og jeg er så helt VILD med Indie Girl serien. Jeg har også hele kittet (fra min månedspakke) og har fået lavet nogle LOs med det.
  Jeg synes du fik brugt arkene og alle de små fine pynteting rigtig godt på dette LO.

  SvarSlet