mandag den 9. august 2010

Online kursus... og held.

Har i set at det gratis online kursus om journaling hos Elle's er startet? Jeg har netop læst dagens lektion, og har fundet en lille blok og skriver de små ting ned, som jeg kommer i tanke om.
(Layout # 57 i 2010)
Dette layout er jeg blevet glad for, selvom farverne måske ikke passer 100%, men det er altså også svært at matche de farver til noget papir...

Jeg har brugt October Afternoon papir og pynt, et par prima blomster, en BG sticker, Jenni Bowlin knapper, bølgepap, en Dear Lizzy brad, en rose, scrappers floss, American Crafts thickers og dymo med træ-struktur (tak søde søs!)
Og har i set at Cecilie har flyttet sin blog og holder housewarming? Det er rigtig hyggeligt at svare på spørgsmål hver morgen, og se hvad hun nu har fundet på af løjer.

Som jeg fortalte i sidste indlæg deltog jeg i 2peas CHA summer social, hvor man kunne deltage og lave forskellige udfordringer, men man kunne også se videoer om nogle af de nye materialer der udkom på CHA messen. Jeg var så heldig at jeg vandt på en kommentar til en video om det nye Maya Road, så nu går jeg og glæder mig til at pakken kommer.
Og før der er nogen der bliver misundelige, bør jeg måske nok lige nævne at der i ugen før, var en fugl der lagde en klat lige på min skulder. De kloge siger jo at en fugleklat bringer held, så det må være derfor jeg vandt. Men det var altså heller ikke særlig fedt at have en fugleklat på skulderen.

Pas på jer selv,
Knus
Henriette

9 kommentarer:

 1. Det er bare rålækkert det LO, og det passer SÅ fint sammen ;)

  SvarSlet
 2. Lækkert LO - super skønne farver og detaljer! Og hvor er du heldig :-) Så man skal altså ikke klage hvis man bliver ramt af en klat - bare vente på heldet :-)

  SvarSlet
 3. Super lækkert layout - synes farverne går fint sammen. For ja, sørme svært billede at scrappe rent farvemæssigt, men det har du klaret super skønt. Og så er det bare en lækker opsætning.

  SvarSlet
 4. Sikken et fedt layout fyldt med søde detaljer. Tillykke med din præmie, er da slet ikke misundelig :O)

  SvarSlet
 5. jeg synes nu du er sluppet rigtig godt fra det med papiret.
  og tillykke med præmien, ja den fugleklat har helt sikkert gjort udslaget :o)

  SvarSlet
 6. Og det er rigtig hyggeligt, at du svarer på mine mærkelige spørgsmål. Det er et flot layout, og jeg er vild med alle de elementer, du har fået med på layoutet.

  SvarSlet
 7. Hold op et lækkert lo. Farverne (mønstrene) passer da perfekt. Du har både ramt tapetet og sengetøjet.

  SvarSlet
 8. Hammerflot layout du har lavet. Jeg er vild med banneret og skyerne ja det hele. Det matcher bare så godt sammen sys jeg.
  Tillykke med at du vandt.. jeg glæder mig til at høre mere om hvad du vandt :)

  SvarSlet
 9. Hvor er de flotte de sidste to layout. Klart favoritter. Sikke mange skønne detaljer at gå på opdagelse i.

  SvarSlet