tirsdag den 3. august 2010

Jeg scrapper...

Ja, som overskriften siger, scrapper jeg i øjeblikket. Jeg har meget kreativ energi pt, og så er det jo med at udnytte det, mens det er her. Jeg har flere layouts klar (i hovedet), så når jeg har fået opdateret bloggen, så scrapper jeg igen. Det er skønt at være rigtig godt igang igen, jeg kan mærke at jeg har savnet det, mens der har været så varmt.
(Layout #56 i 2010)
Dette layout fik jeg lavet da jeg havde besøg af Heidi, HeidiC og Line for 2 uger siden. Jeg er blevet rigtig godt tilfreds med layoutet, det hele smeltede bare sammen og jeg fik plads til alt det jeg gerne ville have på. Elsker bare farverne i October Afternoons "Thrift shop" serie, og thickers med glitter på, mums, dem kan man ikke få for mange af.


Bølgepap er stadig hot hos mig, og Pink paislee har lavet de skønneste kork-knapper, som næsten passer til alt.

Og for en gangs skyld har jeg fået skrevet en del journaling... I hvert fald i forhold til hvad jeg plejer :-)

Jeg har lavet mange nye layouts, men jeg deler dem lidt ud, så jeg har grund til at blogge lidt oftere. Jeg har fulgt med på 2Peas CHA summer social, hvor de har en række udfordringer, så de bidrag jeg har fået lavet, vil komme de følgende dage.

Jeg mangler lidt inspiration til hvilken bog jeg skal læse, da jeg snart er færdig med Nynne 4, har du et tip? Jeg kan til gengæld varmt anbefale "de dødes bibliotek" af Glenn Cooper, hvis man godt kan lidt Dan Brown og den genre.

God tirsdag til jer.
Knus
Henriette

8 kommentarer:

 1. Lækkert LO med masser af flotte detaljer :)

  SvarSlet
 2. Sikken et skønt LO...flot opsætning og lækre detaljer.Jeg ligger vist inde med selv samme papir..snak lige om god smag ;O)

  SvarSlet
 3. Lækkert layout. Flot opsætning. Du får det til at se så nemt ud!
  October Afternoon... JEG ELSKER DET... Tror ikke, de har lavet en serie endnu, jeg ikke kunne lide.
  Jeg glæder mig til at møde dig igen.

  SvarSlet
 4. De er godt nok flotte dine layouts. Og dejligt at du er kommet igang igen efter den varme lyse sommer.

  Jeg har læst "de otte" af Kathrine Neville i ferien. Den er i samme genre som DAn Brown, men er 15 år ældre. Den er først lige blevet udgivet på dansk. Fantastisk bog med to/tre handlinger på samme tid. Den handler om et meget specielt skakspil i middelalderen og 70'erne. Skide god bog!

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et FEDT layout! Det smelter så meget sammen, at billedet nærmest "forsvinder", hvilket jeg synes er übercool. Lækkert lækkert.

  Hvis du er til Dan Brown kunne du overveje bøger af Steve Berry (http://www.steveberry.org/). De foregår delvist i København faktisk, omhandler tempelridderhemmeligheder, mysterier, opklaring mm. De er faktisk ganske ok. Ellers holder jeg også meget af Diana Gabaldon som skriver en lang historisk historie om en kvinde, der falder gennem en stensætning og ender i 1700tallet ;o)

  SvarSlet
 6. Det er bare så super flot dit LO Henry :0) Sikke mange detaljer du har med, sådan et LO jeg kalder "find Holger" Det kalder jeg dem altid når man kan blive ved og ved med at finde nye ting. Kan du have en god weekend. Som jo er lige om hjørnet.

  SvarSlet
 7. jeg kan ikke huske om du er til krimier ?
  fordi så er der camilla läckberg, inger wolf og sara blædel ?

  SvarSlet
 8. nå ja og super flot layout forresten, dejligt med rødt, det er lidt uvant fra dig ? :)

  SvarSlet