søndag den 14. marts 2010

Skøn skøn convention

Så er jeg vågnet igen efter endnu en dejlig convention. Der blev grinet (meget), snakket (meget), hygget (meget) og shoppet (rigtig meget) :o)

2xHeidi og jeg boede på B&B med Sarah og hendes søster Maria, det var fantastisk hyggeligt. Tak til jer! Asti-festen var ikke blevet det samme uden jer ;o)

Nå, men jeg fik jo også shoppet lidt. Det blev til en hel del fra Kreative fornemmelser Gurli fra Orion Design havde også hendes skønne stempler med, og nogle med ny tekst, så dem måtte jeg også have med hjem. De søde cupcake stempler tiggede om at komme med hjem, så det kom de!

Silhouette Grass træstemplet har jeg kigget på længe og det samme med Antique Engravings, så de kom også med hjem.

6 af de nye farver Distress ink var et must-have, så må de sidste 6 komme hen ad vejen, så samlingen kan blive komplet.

Jeg trængte også til nogle nye skum-puder til mit blending tool, et tray til at samle bl.a. embossingpulver op med, en crop-a-dile corner chomper og 3 ark af det nye superlækre papir fra Riddersholm Design Tillykke Connie med de dejlige papirer og det flotte salg!

Søde fantastiske Netti/Anette havde fået lavet denne skønne grønne dukke bamse til mig. Tusind tusind tak søde Anette. Jeg er allerede vild med min krammebamse og den passer perfekt til vores lime-grønne bamse-monster. Du er så betænksom og det varmer bare så meget. Tak og kram!
Jeg fik jo også lavet nogle bidrag til skitsekonkurrencerne.
Det ovenstående kort er lavet med en af de nye Distress farver, et par Hero Arts stempler, lidt blonde og en masse fine grønne halvperler.
Kortet ovenfor er lavet af American Crafts "dear Lizzy" papir og pynt.
(Layout #13 i 2010)
Ved vores bord lavede vi en udfordring hvor vi trak lod om hinandens navne, så skulle man shoppe for 50kr materialer til den man havde trukket ud. Derefter fik vi tid til at lave et layout (eller kort, som Maria) hvor vi skulle bruge alle materialerne. Man måtte dog springe 1 ting over hvis det ikke kunne lade sig gøre. Heidi/Angely/Søs shoppede til mig, og det kom der ovenstående layout ud af. Det er blevet ændret lidt i det siden jeg kom hjem i aftes, for der var noget der ikke passede som det skulle. Måske der stadig mangler noget?
(Layout #7 i 2010)
Tilbage til skitsekonkurrencen, der var jo også 2 layoutskitser, og jeg havde jo selvfølgelig lavet 2 layouts til. Det ovenstående layout er af Sanne og hendes mor, jeg har næsten brugt en hel tube aqua stickles, men dejligt er det blevet.
(Layout #11 i 2010)
Dette er det andet layout jeg deltog med, og sørme om det ikke fik en 2. plads. Jeg er stolt, for der var virkelig mange gode og flotte layouts. Jeg var så heldig at vinde en opbevaringsmappe til papir og 2 taperunnere, skønt. Jeg var også heldig at vinde Henzo Fotolim i Amerikansk lotteri, og jeg vandt en trækning hos Kreative fornemmelser (tak til Sanne :o) ) så jeg føler mig ganske heldig. Heidi C vandt på indgangsbilletten og i Amerikansk lotteri, Sarah fik en 2. plads med hendes ene kort og Sarah og/eller Maria vandt også i Amerikansk lotteri. Den opmærksomme læser vil nu spørge til Heidi/Angely/Søs om hun ikke vandt noget. Nej desværre, Heidi vandt ingenting udover tømmermænd efter en skøn fredags-asti-fest!
Pas på jer selv derude,
Knus
Henriette

10 kommentarer:

 1. *Fnis* ja tømmermænd er måske ikke det mest fantastiske at vinde...

  Tusind tak for dejligt selskab til denne Convention. Det har været en fornøjelse.

  tillykke med præmierne, du er jo en heldig en...
  Så flotte ting du har lavet (selvom de var "lette" at spotte).

  Jeg har også pakket alle mine sager ud i går aftes. Har dog ikke pakke mine indkøb væk, da jeg tænkte jeg lige skulle have et billede.

  SvarSlet
 2. Tak for sidst ;) Ja, det var en helt igennem perfekt dag...lyder som om fredagen var mindst lige så god *S*
  Super skønne ting du har lavet, og tillykke med 2.pladsen, det er nemlig et SÅ flot LO du har lavet og fuldt fortjent!!
  Rigtig god søndag :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre ting du har købt! Tusind tak for en hyggelig sludder :)
  Sikke meget i vandt ved jeres bord, det var så alle de præmier vi ikke vandt...
  Superflotte layouts du har lavet samt kort..der er da vidst lige et baggrundsstempel der som jeg lige må købe ved lejlighed.
  Godt at du kan lide bamsen hihi :)

  SvarSlet
 4. Vil bare kort sige: dit Frost-LO er SÅ hammerflot, det er lige i mine farver, rigtig fed opsætning, og et LO, der bare lige "springer" i øjnene, i hvert fald på mig !!

  SvarSlet
 5. Hej Henriette!
  Selv tak for sidst - fantastisk dag! Dejligt at se dig igen. Lækre sager du fik handlet - og flotte ting du fik lavet :0)
  God søndag!
  Sanne

  SvarSlet
 6. Tak for sidst :-) Sikke nogle flotte layouts og kort du har fået lavet og tillykke med 2. pladsen - flot flot layout!!

  SvarSlet
 7. Wow - skønne skønne layouts og kort. Og uha for nogen lækre indkøb. Fedt at høre i havde en fantastisk weekend.

  SvarSlet
 8. Tak for sidst - sikke nogle fantastiske ting du har lavet. Og du har da lige haft gang i shopping genet lækker lækker
  ting :0) Helt perfekt weekend.

  SvarSlet
 9. Veldig mye flott du har fått handlet. Nydelige lo'er, likte særlig den med "frost". Fantastiske farger! Skjønt kort!

  SvarSlet
 10. GGGG hvor lyder det til I har haft en super skøn weekend - incl. asti fest ;o)

  Lækker indkøb du har gjort, og ikke mindst dine kort og lo - super flot. Er vild med dit lo med vinter billederne waww

  Rigtig god dag til dig

  SvarSlet