lørdag den 27. marts 2010

Layouts siden sidst

Jeg får scrappet lidt for tiden, men synes ofte timerne smutter væk mellem fingrene på mig. Men jeg kan da vise lidt forskelligt.
(Layout #12 i 2010)
Dette layout startede jeg på til førscrap, til convention, men havde ikke tid til at få det gjort færdigt. Jeg manglede dog ikke så meget, så det tog ikke andet end 10 minutter at få gjort færdigt herhjemme.
(layout #15 i 2010)
Heidi og jeg havde begge fået købt disse meget orange-røde bogstaver (som ikke så nær så krasse ud i farven, over nettet), og bruges skulle de jo... Det kom der dette layout ud af. Er ikke blevet helt tilfreds med det, men det blev som det blev.

(layout #14 i 2010)
Sarah havde fundet nogle skønne udfordringer til os alle på Scrapsisters.dk i sidste weekend. Jeg blev med det samme fanget af det første layout, der skulle liftes, og mit resultat blev det ovenstående. Jeg er super tilfreds med dette, farverne og stemningen i det, er bare så meget mig. Da jeg ikke har en symaskine til rådighed, og jeg gerne ville have looket af de syede kanter, måtte jeg have gang i en pen og min paper-piercer, så jeg kunne lave falske syninger. Det tog en del tid, og kostede mig ømme fingre, men det gav lige det sidste løft, synes jeg.

(layout #16 i 2010)
Den næste udfordring var et lift med en sort baggrund, og meget pink/lyserøde farver. Det blev der dette dejlige tøsede layout ud af. Igen har jeg dækket lillepigens ansigt, men jeg kan forsikre om at hun er en skøn lille darling. Jeg har brugt mange blomster, da jeg synes de passede godt til den romantiske shabby-chic stil.

Ellers er jeg igang med et dåbs-album i 12x12 til ovennævnte prinsesse, så min layout tælling kommer ikke til at passe helt med hvad jeg ligger på bloggen, da jeg ikke vil ligge albummet på nettet.

Der var nogle af jer der spurgte til hvordan det går med latinen. Det er hammer-svært og et meget intenst forløb, så jeg har svært ved at vurdere mig selv. Men når jeg om 2 uger har haft midtvejs-test, skal jeg nok fortælle hvordan det går...

Rigtig god weekend, og husk at stille urene frem i nat.
Knus
Henriette

6 kommentarer:

 1. Jeg vil give dig ret dit LO med din oldemor og dig er virkelig godt og stemningsfuldt
  vh Renne

  SvarSlet
 2. SÅ smukke layouts! Og sikke en dejlig blog du har fået dig, jeg glæder mig til at se meget mere ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle flotte layouts du har lavet. Jeg er Så vild med de der thickers du har med træaftryk på, det giver en virkelig god effekt.
  Jeg havde ikke de store problemer med latin, til gengæld sys jeg at spansk er svært..hey måske skulle vi bytte hihi.

  SvarSlet
 4. Kender godt følelsen af at tiden forvinder alt for hurtigt. Skønne layouts, jeg er især vild med opsætningen og mixet af papir på "oldemor"

  SvarSlet
 5. Du får da lavet nogle rigtig dejlige sider! Tak for kigget.

  Held og lykke med latintesten. Jeg håber, at det går som du håber.

  SvarSlet
 6. Vildt flotte layouts du laver. Jeg har faktisk lige liftet to af dine layouts.

  SvarSlet