søndag den 8. februar 2009

Februar....

Ja, så blev det jo februar! Jeg synes bare ugerne forsvinder mellem hænderne på mig i øjeblikket, lige om lidt har jeg været gift i et år... Det er lidt mærkeligt at tænke på at der allerede er gået et helt år, for det står bare så levende i min hukommelse at det slet ikke føles som om det er så lang tid siden.
Nå, men vi har jo haft endnu et Telephone game på Scrapsisters.dk hvor Karen/Lindse styrede slagets gang. Jeg fik lov at starte den første gruppe, og der fik jeg lavet dette LO:
Det næste LO er også lavet til Telephone legen, men der skulle jeg lifte en af de andre. Har brugt et par papirer fra Graphic45 som ellers er et mærke som slet ikke er mig, men faldt over disse papirer i grønne nuancer, så det måtte jo prøves.
Dette LO er det første i Multiscraps års udfordring Scrapbooking Queen 2009. Emnet var drøm, forstået på den ene eller anden måde og så skulle der være håndsyninger på LOet samt 2 billeder. Jeg fandt noget linjeret papir, og fik lavet en hel masse journaling på dette LO, er blevet super glad for det. Overskriften er chipboard, fra en pakke Fancy Pants, som er blevet sværtet og embosset med Tim Holtz distress pulver, og derefter har den fået en masse stickles, så den glimter fint! Det er igen blevet et meget "rent" LO fra min side, det er svært for mig at putte ret meget pynt på, men det må blive en af mine udfordringer for 2009.
Nu er projekt "Scrap Dig Sund" også startet på Scrapsisters.dk. Det er en livsstilsændring vi er gået igang med, det er fantastisk at have en masse piger der er i samme båd og støtter én når det er surt og svært.
I den anledning var Heidi og jeg ved fotograf og få taget nogle billeder. Det var ret sjovt, da jeg først var kommet over min "modvillighed" til at få taget billeder. Vi hyggede os i hvert fald rigtig meget og fik taget noget super flotte billeder.
Foto: Karsten Pedersen

Foto: Karsten Pedersen.
Heidi og jeg aftalte at vi skulle have taget billeder igen næste år d. 7. februar, for at se hvor meget der har forandret sig på 365 dage.
God søndag aften.
Knus
Henriette

6 kommentarer:

 1. rigtig flotte loér du har lavet og en super ide med billeder som er rigtig gode ;o)
  Vil da lige lure mere på det med scrap dig sund ;O)

  SvarSlet
 2. Super flotte Lo´s du har fået lavet...jeg kender godt det der med at pynt kan være svært! Held og lykke med livsstilsændringen

  SvarSlet
 3. Super fine layouts - dit drømmelayout er skønt! Det er fine og gode drømme, og jeg håber, at de over tid går i opfyldelse for dig.

  Super gode billeder! Det er fedt at få dem taget af en prof. Jeg glæder mig til at se billederne fra 7.2.2010 ;o)

  SvarSlet
 4. Det er helt pussigt at se dig med langt hår..sikke en forandring det gør.
  Det er nogle superflotte layouts du har lavet. Det sidste er jeg helt vild med..lækker opsætning.

  SvarSlet
 5. Super skønne layouts og wow sikke nogle gode billeder i har fået lavet. Om 365 dage er det også et par "sild" Karsten tager billeder af, men det bliver et par slanke "sild" ;)

  SvarSlet
 6. super flotte layouts, og de billeder der er bare SÅ flotte!

  SvarSlet