søndag den 10. maj 2009

Bad, bad blogger!

Pyha, jeg er vist blevet det man kalder en "bad blogger". Undskyldninger er der nok af, så dem springer vi bare over ;o)
Der har været 1000 ting at lave og huske under Scrapsisters' måned lange fødselsdag. Det er dog blevet til lidt scrap ind i mellem, heldigvis. Jeg kan se på mine seneste LOs, at der er sket noget med min stil, jeg prøver teknikker af og det kan ses. Det er oftere at jeg er glad for de LOs jeg laver, og det er jo en skøn fornemmelse, som jeg er sikker på at i alle kender!
Det ovenstående LO er det sidste jeg har fået taget billeder af. Her har jeg både embosset, brugt perfect pearls og lavet et lag på lag LO. Jeg er blevet super glad for det, farverne tiltaler mig meget og jeg har fået min visuelle trekant med.

På dette LO legede jeg med glimmermist og en mask. Det blev dog ikke så tydeligt, så jeg dottede med stickles for at definere det lidt mere. Derudover har jeg brugt bølgepap, en prima vine og punchinella.

Dette er det samme billede, som det ovenstående LO, bare i s/h. her har jeg også brugt embossing, glimmermist og stickles.

Dette Lo er mit Scrapbooking Queen 2009 bidrag for april måned. Det er temmelig enkelt, har brugt et (1) stykke mønsterpapir, en smule karton til de hjemmelavede billetter (tak SuzziQ/Charlotte, de er geniale!!) og prima vine og stjerne ranke. Thickers til overskriften og stickles (selvfølgelig... det bruger jeg faktisk næsten på hvert LO i øjeblikket...).

Dette bidrag er fra marts til SQ09, der skulle være en del gult og ordet "stråle" i enhver form skulle bruges til journaling. Gul er jo ikke lige min favorit farve, men jeg er egentlig blevet ok tilfreds med det!

Så kom vi til februars SQ09 bidrag. Vi skulle bruge farverne i regnbuen, og da jeg fik gået kartonen igennem manglede jeg både lilla og gul. Heldigvis for mig, havde jeg nogle reste-papirer der var ensfarvede på bagsiden, så jeg kunne opfylde alle kravene. Dette LO er jeg også blevet rigtig glad for.

Selvfølgelig havde vi jo også et fødselsdags Cybercrop på Scrapsisters, og der havde vores super designteam hjulpet med at lave eksempler på opgaverne. Jeg måtte også lige igang, da jeg synes denne opgave lige lå til mig. Igen har jeg brugt prima galaxy stars og nogle super søde rub-ons.

Det sidste LO i denne omgang er noget helt helt andet. Jeg kan super godt lide det lidt ældre Sassafras papir, men jeg er ikke særlig god til at få det brugt, men her måtte jeg lige prøve det. Er rimelig tilfreds med det, men tror nu aldrig jeg bliver god til at bruge det.
Sanne og jeg kigger stadig huse, måske har vi fundet det hus vi gerne vil købe, men mere om det på et andet tidspunkt.
Jeg er jo så heldig at jeg har fødselsdag på tirsdag, men jeg har allerede fået de fleste af mine gaver, har lidt tilgode til efter fødselsdagen, så det er ok.
Må altså lige ønske Fru Ballegaard et for tidligt tillykke med den store runde dag i morgen! Hvis i kommer forbi hendes blog så ønsk tillykke til den "originale gamle havodder" ;o)
Pas på jer selv derude!
Knus
Henriette

8 kommentarer:

 1. Tja, hellere kvalitet end kvantitet når det kommer til blogging :) Og wow for nogen lækre LO'er du har lavet...puha den med masken og glimmermist er inspirerende :)

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre fra dig igen..og ja det er lang tid siden du har blogget :)
  Superflotte layouts du har lavet. Jeg kan godt lide den stil du har..det ser hammergodt ud.

  SvarSlet
 3. vild med dit runde turkise lo - det fik min stemme. Også giraf loet er pragtfuldt.

  SvarSlet
 4. wow hvor er det super fine layouts med masser af lækre detaljer og flotte farver

  SvarSlet
 5. Ja, det er sørme da godt nok længe siden... men du ved jo nok, at den der venter, venter som regel på noget godt ;-)

  Det er rigtig skønne LO'er du har lavet, og meget forskellige, og det stemmer vel meget godt overens med at du afprøver teknikker...

  Mit yndlings, er det blå "Søstre", det er bare for skønt...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 6. Wow...jeg har vist glemt hvad jeg ville skrive *S*. Fantastiske LOér, fedt at se de forskellige stilarter og materialer!! Og virkelig sjovt at se forskellen på LO´s med det samme foto! De er jo vidt forskellige alligevel

  SvarSlet
 7. Det kan godt være du ikke har haft tid til at blogge, men hold da fest en stribe flotte layouts. Det ene smuukkere end det andet, på hver deres måde. Jeg er især vil med u & i

  SvarSlet
 8. Wow en masse skønne LO du har lavet fyldt med lækre detaljer.

  SvarSlet