onsdag den 14. januar 2009

Nyt år, nye udfordringer

Ja, så kom vi jo ind i 2009 og det bliver et godt år! Det er jeg sikker på. Jeg startede det nye år med at prøve på at lave digital scrapbooking. Dette er mit første forsøg, og er selv blevet rigtig glad for det. Det er ikke noget der vil erstatte mit papir-nusseri, men det giver nogle super muligheder for at sidde og slappe af, uden at skulle rydde op eller rode det hele til.
Credits; Jenna Desai "Organic mini kit"
Lombard Street er den mest krogede gade i verden, vi valgte fornuftigt nok at tage en sporvogn op ad bakken, så vi kunne gå ned af den krogede gade.

Det ovenstående LO var et forsøg på at få brugt nogle af mine Sassafras papirer, er ikke helt tilfreds med det, men det bliver vist ikke anderledes.
Freemont street var en super oplevelse i Las Vegas. Vi havde et par 1$ sedler med hjem, og hvad var mere nærliggende, end at bruge penge på et Las Vegas LO?
Checkerboard Mesa er imponerende, det er en klippe der er blevet skuret af is og vind, så det ligner et skakbræt.

Det sidste LO i denne omgang er fra Calico, en lille mineby, som er blevet omdannet til en spøgelsesby. Det var helt komplet med et "ægte" shoot-out, helt til ære for turisterne!

Pas godt på jer selv.

Knus

Henriette

6 kommentarer:

 1. Super flotte layouts,lækre detaljer og flotte billeder og papirer du har brugt

  SvarSlet
 2. Hold da op du har virkelig fået lavet nogle layouts :O) Rigtig flotte og meget forskellige...jeg kan faktisk rigtig godt li dit giraf-LO, det kan du da godt være tilfreds med...god måde at bruge sassafrass papiret på.

  SvarSlet
 3. Du er kommet rigtig godt fra start. Og jeg kan altså ikke forstå, at du ikke kunne lide dit giraflayout - jeg er ret vild med det. Opbygningen er rigtig skæg og papirerne er lige så tossede som giraffen selv. Jeg synes, det er fedt!

  SvarSlet
 4. Sikke en stribe skønne LO´s! Dine rejse-LO´s er så flotte, så mange flotte fotos, og spændende oplevelser i har haft...det blir et totalt fedt album!!

  SvarSlet
 5. Det rykker da for dig Henriette - hvor er de flotte alle sammen. Jeg syntes det er godt at allerede nu ved at rigtig scrap er det bedste :0)

  SvarSlet
 6. wow sikken en række flotte layouts. Alle meget forskellige og fyldt med lækre detaljer såsom $ sedlen på las vaga layoutet. genial ide

  SvarSlet