lørdag den 27. september 2008

Nye farver!!

Sådan ser jeg ud nu! Jeg måtte lige til frisøren igen for at få klippet mere af! Og så selvfølgelig få noget farve i, for jeg er ikke så interesseret i de grå hår der pibler frem....
For de interesserede, har jeg fået lagt en dyb brun bund og så lyse, honning og kobber farvede striber i hele toppen! Det er nu godt at jeg fik taget mere af det, for da håret opdagede at det var blevet kort, var det som om krøllerne fik deres eget liv.... Det var ikke så fedt, men nu kan jeg styre det, og det tager ikke mere end 5 min at tørre med hårtørreren, så det er skønno!
Og faktisk er morgenhåret ikke så stort et problem mere, hvis det ikke lige var for poserne under øjnene, kunne det faktisk gå for at være stylet... ;o)
Nå, men der har jo været cybercrop på scrapsisters.dk idag, og har du lyst til at blive udfordret, så kig ind på forummet, for de fleste opgaver har først deadline i morgen kl 12.00.
Jeg er kommet helt fra min ferieberetning, men jeg skal prøve at komme videre i næste uge, dog bliver det ikke lørdag, da der jo er Convention i Ryslinge på Fyn.
God weekend.
Knus
Henriette

7 kommentarer:

 1. ejjjj så fin du er blevet igen, flotte farver til dig

  SvarSlet
 2. Du ser sku da bare super godt ud!!! Det er blevet rigtig fint at du har fået klippet det helt kort! Og skønne farver!

  Den anden dag snakkede jeg med en nabo om grå hår og jeg skyndte mig at sige, at dem har jeg ingen af. Hvorefter hun grinende sagde at det vidste jeg da ikke eftersom jeg farver mit hår... hihi..hvad man ikke ved har man ikke ondt af...så i med masser af farve!

  SvarSlet
 3. Hvor er både du og din blog blevet flotte.
  Tusind tak for et dejligt cypercrop igår.

  SvarSlet
 4. Det er et flot hår du har fået. Helt vild med de farver, de klæder dig vældig godt.

  SvarSlet
 5. Ajjjj ny paryk til damen... det ser da ski godt ud.... grå hår??? hvad er det ???? ....LOL....

  Ajjj, hvor er det godt at være lyshåret nogle gange... men forstå så ikke når manden siger at jeg er skyld hans....hmmmm....

  Knuz

  SvarSlet
 6. Og så så man da lige dit nye hår IRL i går - det klæder dig altså vildt godt. Og så er jeg dybt misundelig over at du har turdet. Så langt hår du havde.....hatten af for det.

  SvarSlet
 7. Glemte da lige en vigtig ting:

  Tak for i går - det var hyggeligt at vi kunne sidde sammen og scrappe/hygge/shoppe.

  SvarSlet