søndag den 12. oktober 2008

Lidt LOs og tur i Botanisk have

Idag har jeg haft besøg af Heidi og Peter og vi tog en tur i Botanisk have, her i Århus, for at få tanket lidt op på billedfronten (som om jeg ikke har 500 billeder fra USA, plus maange fra både polterabend og brylluppet....) Men det er jo altid rart at have lidt forskellige billeder at scrappe, så vi fik da taget et par stykker. Jeg fik fanget denne smukke sommerfugl, der var mange sommerfugle i et par af væksthusene, og de var bestemt ikke sky, så vi kunne komme meget tæt på dem og tage billeder. Ellers er der ikke sket så meget nyt, bortset fra Convention selvfølgelig! Det var som altid super hyggeligt, og denne gang fik jeg endda lavet et helt LO! Kan dog ikke vise det endnu, for det er til en konkurrence! Fik også shoppet lidt og snakket meget, og ikke mindst sunget! Heidi havde mixet en super mp3 blanding, så vi skrålede hele vejen derned og hjem igen! Resten af posten er blandet LOs, så ingen ferie fortælling i denne omgang ;o)
Jeg blev inspireret af konkurrencen på 1-2-3 bloggen til at lave et rundt LO, men efterhånden som kreativiteten tog over, lignede det overhovedet ikke skitsen, så jeg sendte den ikke ind. Jeg er blevet rigtig godt tilfreds med det, selvom det blev en anelse pink...
Dette LO blev til fordi vi kom til at sidde og snakke om hvor mange små forskelligheder vi har... Vi deler ikke hverken tandpasta, ketchup eller cola!!
De sidste mange gange har jeg ikke fået uploadet mine bidrag til Multiscraps Scrap Queen, men her kommer det sidste... Der skulle findes knapper frem, så knapper kom der på! Billedet er taget i Jyllands Park Zoo i Haunstrup, i sommers, da Heidi, Peter og jeg var på udflugt...

Forsøg på at lave et vintage LO med pang farver på... Men det lykkedes ikke rigtig, selv om jeg blevet vildt glad for det. Det super flotte hjertetræ er fra Orion Design, det samme er sommerfuglen i hjørnet!
LO om starten på vores USA tur, LOet er blevet meget enkelt, men jeg har fokuseret meget på journalingen, for de små ting forsvinder hurtigt, hvis jeg ikke får skrevet det ned!

Dette LO lavede jeg til Dreampapers September konkurrence, samme papirserie og billeder som er brugt til Multiscraps konkurrence.
Dette LO havde jeg problemer med at få lavet færdigt, men heldigvis var pigerne på Scrapsisters.dk super til at komme med ideer, så hvis du sidder fast i noget og har brug for hjælp, så kom bare ind og spørg. Der er altid mindst én der har en god idé.
Dette sidste LO i rækken var det ene af dem jeg havde lavet på forhånd til Convention i Ryslinge, og sørme om ikke jeg fik en 2.plads i skitsekonkurrence nr 1... Heldige mig vandt en god "klisterpakke" fra 3L og et mini album fra MM. Det var alt for denne gang... Pas på jer selv derude!
Scrap-knus
Henriette

7 kommentarer:

 1. ejjjj så flotte loer, og så smukt billede.

  SvarSlet
 2. Sikke en masse flotte layouts! Og billedet af sommerfuglen er helt fantsktisk.

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det barenogen skønne LOs :) Glæder mig til at se LOs med sommerfuglene, for det er da et super billede du har fået taget der.

  SvarSlet
 4. Sikke en flok skønne layouts du har lavet! Super flot billede af sommerfuglen!

  SvarSlet
 5. Det var da ikke så lidt Henry - mange mange flotte LO'er :0) Den var nu god den med at du ikke blev højere af at komme i vækst huset. En sød og flot sommerfugl. Glæder mig til vi ses søndag.

  SvarSlet
 6. Du har virkelig været flittig. Og sikke nogle dejlige layouts,Stort tillykke med præmien også. Det var hyggeligt at hilse på jer i Ryslinge....

  SvarSlet
 7. Kanon foto af sommerfuglen - hvor er det godt!!
  Skønne LO´s alle sammen - dejlige farver du har brugt, og tillykke med præmien til convention - det er nemlig et rigtig flot LO :-D

  SvarSlet