mandag den 12. maj 2008

Polterabend, fødselsdag og 19 dage igen...

Vi blev poltet i lørdags og det var bare en skøn dag. Vi vidste godt at det ville være i lørdags, så vi stod tidligt op og sad længe og ventede, da vi jo ikke vidste hvornår de ville komme. Det væltede så ind med folk da det var morgenmadstid. Vi fik snakket med alle og det var så hyggeligt at alle vores venner og familie var der. Efter vi havde spist flyttede pigerne sofabordet og stolene ind i scrapværelset, så vi fik en stor plads i stuen... Vi anede ikke hvad vi skulle, men der kom en sød pige med en kæmpe taske og sagde at vi skulle med ind og klæde om. Jeg er ikke så vild med at skulle klædes ud, men vi var jo to, så det gik. Vi blev iklædt bastskørter og blomsterkranse og så skulle vi ellers danse hula som de gør på Hawaii... Alle skulle være med, så vi fik grinet og danset til den store guldmedalje. Det var helt vildt hårdt, for det ser så nemt ud, men det er det altså ikke. Man skal i hvert fald have indlagt kuglelejer i hofterne for at det ser nogenlunde ud... Men det var sjovt, og vi brugte nogle af vores moves senere på aftenen til stor underholdning for de andre...
Efter vi havde sagt farvel til hula danseren, fik vi sandwich til frokost og fordi vi havde lidt extra tid, havde de forberedt en quiz til os, for at se hvor godt vi egentlig kendte hinanden. Jeg kan med stolthed sige at jeg vandt 6-5, men det var tæt på at vi blev uafgjort. Herefter blev vi kidnappet af Heidi og vi kørte rundt i Århus. Vi havde et lille pitstop ude ved mindeparken og kom rundt og fik set lidt af de grønne områder, inden vi parkerede nede ved stadion... vi havde dog godt regnet ud at vi skulle i Tivoli Friheden, da min kusine kom til at sige at det ville være helt vildt sjovt hvis vi kunne have vores bastskørter på i Tivoli... Men hva, det var sjovt alligevel. Vi fik prøvet alt det vi ville og da det var ved at være aftensmadstid skulle vi videre. Vi vidste jo ikke hvad vi skulle, men der er en der spørger en af pigerne om hun godt ved hvor vi skal hen og hun råber tilbage at vi skal ud til bowl and fun i Viby... Nå, så vidste vi jo godt alligevel hvor vi skulle hen, men det gjorde ikke så meget, da vi elsker at være ude og bowle.
Vi startede med at spise, men vi var ikke så sultne, så vi havde stadig en del tid inden vi skulle bowle. Jeg udfordrede Heidi til et spil Airhockey, som jeg vandt, men Heidi ville have revanche, så vi spillede igen og jeg vandt igen. Da vi var færdige med det spil, kom en af veninderne ned med kameraet for at få taget lidt billeder af det, så vi var jo nødt til at tage et spil mere. Behøver jeg at fortælle at jeg vandt igen?? For dem som holder øje med scoren, så blev det 3-0 til mig.
Efter vi havde bowlet, tog vi hjem til os igen og fik snakket en masse og drukket nogle øl. Folk faldt gradvist fra, men vi var en lille flok der tog i byen. Det var smadder hyggeligt og vi var hjemme igen kl 3.30.

Super polterabend, lige efter vores ønsker, så super tak til alle der var med og til Heidi og Mette for at have arrangeret det hele.

Lige nu sidder vi og venter på at blive hentet af Sannes søster, da vi skal ud til deres forældre og holde min fødselsdag sammen med min far og hans kæreste.

Og her til sidst vil jeg bare lige sige at der nu kun er 19 dage til vi skal giftes... Det er da for vildt...

God 2. pinsedag til jer.

Knus
Henriette

P.S. billeder af os i Hula outfit kommer senere, når jeg får dem fra pigerne.

4 kommentarer:

 1. Ej, det lyder da som en skøn polterarben. Glæder mig til at se billeder :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn dag/aften - og så vil vi jo nemlig gerne se nogen billeder af det hula- outfit ;)

  SvarSlet
 3. Lyder til at i bare har haft den bedste polterabend i kunne tænke Jer. Glæder mig altså vildt meget til at se billederne med Jer i HULE outfit.

  Et lille ekstra forsinket tillykke med fødselsdagen.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en kanon hyggelig polterabend. Glæder mig nu til at se billederne af jer i bastskørter *G*

  SvarSlet