torsdag den 1. maj 2008

Cybercrop, Awards, Aktivitet og Nedtælling

Dette er en lang post med mange billeder...
Først vil jeg bare lige takke de mange der kom forbi vores side i lørdags til Cybercrop, det var smadderhyggeligt og jeg glæder mig allerede til det næste.
Så har jeg fået denne skønne award fra Betina/Hotcat med begrundelsen; Fordi jeg er så imponeret over tiltaget med det nye online scrapblad, der er virkelig lagt noget energi der. Super godt gået.

Den anden award har jeg fået af Heidi/Angely med begrundelsen: fordi hun er min "partner in crime"

Her følger reglerne:
To my winners there are 5 rules attached to this and they are :
1)You have to pick 5 blogs who deserve this award for their creativity, design, interesting material and also contibutes to the blogging community no mater what language.
2) Each award has to have the name of the author and also a link to the blog to be visit by everyone.
3) Each award winner has to show the award and putt the name and the link to the blog that has given her or him award itself.
4) Award winner and the one who has given the prize have to show the link of "arte y pico" blog so everyone will know the origin of this award.
5) To show these rules.

Jeg giver dem videre til:

Helle/Cowgirl: fordi hun har den skønneste humor.
Anne/FruN: fordi hun er "ny Odder" men allerede er en del af "de gamle".
Jette/Ma11edina: fordi hun har en super stil.
Kirsten Gro: fordi hun er historiefortæller i ordets mest præcise mening.
"Den jyske mafia": til alle medlemmer af den jyske mafia, så Odderne måske snart kan få besøg??

Videre i teksten... Havde ikke fået lagt dette sidste og 4. LO på bloggen, fra den onsdag Heidi og jeg scrappede sammen. Men jeg kan bare fortælle at det er en slags forventnings-LO til når vi skal på bryllupsrejse. Der er jo heldigvis ikke så længe til nu...
Ja, så skulle i lige se et enkelt billede fra hygge hos Heidi i lørdags. Samson vil meget gerne hænge på én og hvis det kunne lade sig gøre, så ville han nok helst sidde på skødet af én. Men han er da sød hva?? Alle sammen i kor: Nåååårrhh...
Jeg var jo også Aktiv til cybercroppet, fik lavet dette LO med Pjevs, familiens evige kilde til grin og ballade. Jeg købte det orange, brune og blå papir fra Sassafraslass på Convention og har egentlig kigget på det længe, da jeg ikke lige kunne finde billederne der passer til. Men da jeg så fandt det billede af Pjevs, kunne jeg pludselig se det i en større sammenhæng. Hvis det ikke lige er til at se, så er det også en lille fugl i den lille cirkel i nederste venstre hjørne. Jeg har også brugt en Chipboard ramme som jeg købte på convention hos Orion Design.
Jeg fik også lavet mit allerførste A4 LO og er egentlig ret tilfreds med det. Hvis der er nogen der kan kende skitsen, så er det en jeg lavede til Cybercroppet. Den blev dog modificeret lidt for at kunne passe til A4. Jeg har igen brugt Cloud9Design hundeserien fordi den bare passer perfekt til vores gamle hund.
Det var jo en weekend fuld af scrap, for søndag mødtes Odderne på Biblioteket for at scrappe og hygge. Da jeg havde fået pakket ud, kunne jeg ikke rigtig komme igang, men da jeg så fik kigget i mine skitse-kort (Dem fra bogen "pagemaps" af Becky Fleck) fik jeg ideen til at få scrappet disse vinterbilleder af mig selv som lille. Egentlig er der ikke nogen speciel historie knyttet til lige præcis disse billeder, men jeg skrev lidt ned om hvordan min far altid gjorde vores gamle træ-kælk klar, så vi kunne komme om på kælkebakken. Det er noget jeg er lidt optaget af i øjeblikket, altså ikke bare at beskrive hvad man ser på billederne, men også at fortælle historien bag. Jeg fik endelig brugt noget rest af BG papir, som jeg har i store mængder... Derudover lidt transperant former (som jeg egentlig bruger meget for tiden...) og titlen er lavet med de nye kalender stempler fra Fancy Pants.
Det sidste LO jeg fik lavet i Odder blev et billede af Sanne. Egentlig var der ingen speciel grund til at jeg valgte dette billede, udover at det er fremkaldt i et lidt større format end mine andre billeder og at det derfor ikke passer i min billed-organizer. Men jeg blev meget tilfreds med det alligevel. Jeg har brugt Sassafraslass papir igen, en Heidi Swapp blomst, American Crafts bånd, Tim Holtz grungeboard vinger og hjerte og transperant fra Fancy Pants.

Så kan jeg jo lige oplyse om at der idag kun er 30 dage til brylluppet. Det er sørme tæt på nu og jeg glæder mig rigtig meget. Dog er der lige nogle små detaljer vi endnu ikke har styr på, men det når vi nok...
Hvis du nåede helt til enden af denne lange post, så klap lige dig selv på skulderen, det må være dagens bedrift....

Pas på jer selv derude, og god 1. Maj.
Knus
Henriette

8 kommentarer:

 1. Sikke en masse du har fået lavet. Det er rigtig flot.
  Det er en god idé at skrive mere end lige det billede fortæller så man kan huske hele historien og ikke bare glimt af den.
  Fed scapstil du har.

  SvarSlet
 2. Wow for en masse kreativt du har lavet. Super, super flot er det! Og forskelligt.
  Og 1000 tak for awarderne og de søde ord :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op, du har været flittig!! :)
  Og du har helt ret - det er nemlig vigtigt at få skrevet det ned der ligger "bag" billedet istedet for kun "hvem-hvad-hvor". Det gør det meget mere spændende for andre at kigge i albummene :)

  SvarSlet
 4. Nåååårh, hvor er han kær ham min hund ;)

  Kram

  SvarSlet
 5. 1000 tak for awarden på vegne af mafiaen, jeg har ialtfald planer om en tur til Odder ligeså snart jeg kan få det passet ind!
  Super flotte ting du har lavet!

  SvarSlet
 6. Hej Henriette

  Tusind tak for awarderne - jeg er helt rørt. Super sødt af dig.....så må jeg jo se om jeg kan finde ud af hvordan jeg håndterer sådan en størrelse.

  Og sikke meget du har fået lavet. Er dybt imponeret. Til trods for at jeg nu har gået hjemme i en måned, så er det meget lidt jeg har fået lavet - men vejret har jo været så godt. Mon ikke det kommer.....

  30 dage - ja, nu er det jo så kun 26. Wow - jeg er helt misundeligt....

  Knus
  Anne

  SvarSlet
 7. Du har da været ret produktiv Henriette - og hvor er de flotte alle dine LO'er. Ja nu skal vi snart til at bede til vejr guderne om at det må blive ved med at være sådan et vejr og 26 dage. Jeg kan godt forstå du glæder dig.

  SvarSlet
 8. Sikken et dejligt baby LO...

  SvarSlet