torsdag den 3. april 2008

Bryllups kuller...

Jeg har slet ikke fået vist jer mit sidste bidrag til Multiscraps SQ 2008. Opgaven var jo stillet ud fra Cyndi Laupers "Girls just wanna have fun". Jeg kom med det samme til at tænke på de billeder jeg havde fra en nytårsaften, hvor vi var en flok tøser samlet. Vi havde det bare så sjovt dengang og man kan godt savne det lidt nu.

Det næste LO er et der har lagt længe. Det var et af de to LOs jeg planlagde inden vi skulle på Odder Bibliotek og vise scrapbooking verdenen frem for dem der havde lyst til at kigge forbi.
Som titlen siger er det et billede af min oldemor, sammen med mig, da jeg var lille og ny. Det er jo igen meget mig, ikke så meget pynt men mest fokus på billederne.
Jeg ved jeg har skrevet dette før, men bær venligst over med mig! Jeg kan ikke forstå hvor tiden bliver af. Man vender ryggen til i et lille øjeblik, og så er der pludselig kun 58 dage til bryllup! Kan godt mærke at der er tegn på begyndende kuller her i huset... Nok mest fra min side! Sanne tager det meget køligt: Vi har endnu ikke fundet tøj til dagen (sjovt nok ligner man en sygeplejerske i vores hvide hør sæt, så det er en ommer!), vores grønne farve fra invitationerne (som jeg jo naivt troede vi også skulle bruge til bordkort osv) er slet ikke samme farve som det stof vi skal bruge til løbere, på dugene (som vi heller ikke har bestilt endnu). Synes bare der er så meget der ikke er styr på, og tiden løber fra os. Det bliver sikkert noget med at vi i weekenden før brylluppet skal ud og finde noget panik tøj, som slet ikke er det man gerne ville have fra starten...

Okay Bridezilla, træk lige vejret dybt og slap af et øjeblik... Bare gentag efter mig; Vi skal nok nå det... Vi skal nok nå det... Vi skal nok nå det... Vi skal nok nå det...

7 kommentarer:

 1. I skal nok nå det ..I skal nok nå det....GG..nej jeg kan godt forstå hvis du synes det er lige imorgen. Men I når det hele og får en super dejlig dag..så trææææk vejret dybt og slap af ;)

  SvarSlet
 2. Flotte layouts du har lavet..du har da nok at se til. Held og lykke emd brylluppet :o)
  Og ja..du skal nok nå det.

  SvarSlet
 3. Det er måske også charmen ved tiden før brylluppet - nemlig lidt spænding og lidt nervøsitet. Nyd den og bare rolig, alting skal nok gå.
  Sikke et par flotte LOs. Jeg er især vild med din overskrift "oldemor".
  Endnu engang vil jeg lige sige tillykke med scrapsisters. Hold da fast sikke mange gode ting I har lavet.

  SvarSlet
 4. Flotte loer, ja der kan være nok at se til når der skal planlægges og jeg kan forestille mig at "scrapsisters" har taget meget tid, men det er et super produkt

  SvarSlet
 5. to meget forskellige layout men flotte på hver deres måde. held og lykke med brylluppet

  SvarSlet
 6. Super skønt Cindy LO du har fået lavet - det var nu tider dengang.

  HØR HER: I skal nok nå det - I skal nok nå det - I skal nok nå det.

  SvarSlet
 7. ...og så gentager jeg lige dine ord: I skal nok nå det! ;-) Kender godt det der med de 1000 ting der skal ordnes, og man føler tiden render fra en. Men altså - jeg (vi) nåede det til vores bryllup, og jeg havde samme følelse, som du beskriver her. SOm Jette siger, trææææææk vejret dybt og slap af - i skal nok nå det hele.

  Flotte layouts du har lavet. SJovt pige-sjov LO! :-)

  God weekend.

  SvarSlet