tirsdag den 2. november 2010

Flytte-tid!

Ok, kære læsere... Man er vel lidt distræt og har lidt for meget om ørerne i øjeblikket. Jeg har netop lavet et langt indlæg, hvor jeg fortalte en masse om vores forestående flytning. Jeg opdagede bare ikke at jeg havde skrevet den på Scrapsisters bloggen i stedet for min egen... (man fristes til at sukke D'Oh...) Nå, men som skrevet flytter vi, og ikke her i Århus, da der er en større mulighed for at vinde i Lotto, end at finde en overkommelig lejlighed i byen. Så vi tager konsekvensen og flytter tilbage til Odder for et par år, så vi kan spare op og købe noget at bo i, på sigt. Derfor har mig blog også været temmelig forsømt, næsten hele oktober måned. De næste 2 ugers tid vil der heller ikke blive tid til meget blogging, da den står på flytning.
Af gode grunde når jeg heller ikke meget scrap i øjeblikket, da jeg har pakket alle mine scrap-sager ned. Jeg var til "tømmermands-scrap" i lørdags hos Didde og det var super hyggeligt. Jeg fik lavet et layout og startet på et andet, som måske kan blive færdigt sidst på måneden. Jeg er jo så heldig at jeg i vores nye lejlighed også får et scrap-værelse, så skønt!

De 2 layouts her er fra artiklen om Papir-plissé i sidste måned på Scrapsisters Magasin. Jeg synes det giver en sjov effekt når man laver papir-plissé, og jeg kan godt li' at mine layouts ikke bliver flade.
Ellers er der ikke så meget at sige, udover at jeg stadig vil være lidt fraværende her på blogen, men at jeg vender stærkt tilbage med billeder af lejligheden og muligvis af mit scrapværelse :)
Take care,
Henriette

7 kommentarer:

 1. Det er så flotte layouts, du har lavet. Lækre opsætninger og pynt.
  Rigtig god flytning. Heldige dig at få et scrapværelse.
  Jeg scrapper stadig i stuen og hader alt mit rod ; )

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle smukke lo's - og kortet - waw..
  Kan godt grine lidt af at du gik i gang på SS bloggen... den har jeg nemlig også lavet...!!

  Rigtig god flytning... håber at se dig i hel stand på den anden side...

  SvarSlet
 3. Lækre, lækre papir-plissé LOs du har lavet. Ihh hvor giver den en god effekt. Jeg kan virkelig godt li din scrappestil! :0)
  Stort held og lykke med den forestående flytning.

  ... forresten, så har jeg scrapliftet et af dine LOs. Det der hedder "Pier 39". Tak for lån! ;0)

  SvarSlet
 4. Smukke layouts du har lavet. Jeg håber at der kommer billeder på bloggen her af jeres nye sted når i er kommet helt på plads :)

  SvarSlet
 5. Suuuper læker layouts! Jeg er helt pjattet med din scrappestil, kan godt lide at du ikke er bleg for at bruge farver! :-)

  SvarSlet
 6. Fine LO's og dejligt at du kan have sådan et øjeblik selvom du hverken er blond eller senior LOL! God flytning og på gensyn i Roskilde i weekenden. Kan se I rimelig tit er I København - hvis jeg kan en af gangene giver jeg gerne en guided tur - jeg har lavet en del af dem før i tiden til turister og kunder via mit arbejde.

  SvarSlet
 7. held og lykke emd flytningen, jeg glæder mig til at se billeder af dit nye scrapværelse.
  Skønne layouts som altid

  SvarSlet