søndag den 17. januar 2010

Nedtur og optur

Min uge startede egentlig fint, for jeg fandt det kursus jeg havde brug for, til at hjælpe mig til at få min drømmeuddannelse. Så jeg forhørte mig naturligvis om der var plads på kurset, men blev noget nedslået, da jeg kunne blive nr. 23 på ventelisten. Det valgte jeg dog at gøre, for om end det var en mikroskopisk mulighed, så kunne det jo være jeg var heldig.
Da jeg igår hentede posten (vi er jo så heldige at vi bor i en opgang hvor vi har fået postkasser i stuen), lå der et brev fra uddannelsesstedet, at jeg var blevet optaget! Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg blev, min drøm kom pludselig lidt nærmere.
Ellers har jeg planer om at tyvstjæle en idé fra Cecilie hun er nemlig så smart at hun skriver numre på sine layouts fra i år, så hun kan se hvor meget hun får lavet gennem året. Jeg har de bedste intentioner om at få det gjort, men nu må vi se hvor længe det holder. Det ville være fantastisk at se hvor meget man egentlig får lavet på et helt år.
(Layout #5 i 2009)
Dette layout havde jeg svært ved at lave færdigt. Jeg gik oprindeligt ud fra en skitse, men endte et helt andet sted, da jeg ikke kunne få det til at gøre som jeg ville. Det er jo heller ikke normalt mig at bruge så stærke farver, men jeg synes det brunlige kraft-karton samler det rimelig godt. Jeg er i hvert fald blevet glad for det.
Min tid er også gået med at få lavet nogle layouts færdige. Jeg har i et stykke tid haft halvfærdige layouts til at ligge, hvorfor jeg ikke har lavet dem færdige noget før, aner jeg ikke. Men nu har jeg fået nogle af dem lavet, har lige et par stykker tilbage... Det når jeg nok :o)
Dette var et af mine layouts der ikke var færdigt, og det var egentlig fjollet at jeg ikke fik det færdigt før nu. Det eneste der manglede, var at jeg skulle lime chipboard stykkerne på. Men nu fik jeg det endelig gjort, rart at kunne komme det i albummet.

Endnu et af de der layouts der bare lå i en bunke og rodede. Her er det faktisk værre, for jeg manglede kun at få limet de lyse bogstaver på. Dog faldt jeg lige over de små udskårne æbler (som jeg har fået af Heidi, tak søs.) som lige passede til.

Dette er det sidste af mine færdiggjorte layouts fra denne gang. Egentlig lavede jeg dette til julefrokost scrap i Lind, men jeg nåede ikke at blive færdig med det. Da jeg kom hjem kunne jeg ikke finde ud af hvad der mere skulle på, så det fik også lov til at ligge. Igår fandt jeg ud af at der skulle lidt knapper i øverste venstre hjørne, og så satte jeg en rub-on på over 2008. Jeg fik til sidst sat mønsterarket på et stykke kraft-karton, da det er noget mindre end almindelige papirer. Det er blevet lidt fladt og enkelt, men jeg kan godt lide det, som det er.

(layout #3 i 2010)
Og vist for anden gang i min scrap-karriere, har jeg lavet et dobbelt layout. Jeg havde så mange billeder fra vandshowet på Bellagio i Las Vegas, og jeg vidste at jeg ikke ville lave 10 layouts med "de samme billeder". Derfor lavede jeg i Picasa to collager fra vandshowet, printede dem i karton i 13x18 og lavede et dobbelt layout. Det er ens sat op, på denne side er der en journaling spot, og på den anden side er der en sløjfe med to pins i. Det var meget sjovt at prøve at lave, men jeg tror ikke det er noget jeg vil komme til at lave ret ofte. Jeg kan bedst li' at lave enkelt layouts, men sådan er der jo mange af jer der har det.

(layout #4 i 2010)

Ellers er der vidst ikke meget andet end at sige: God søndag til jer.
Nu vil jeg forlade computeren og finde på noget at lave sammen med min kone.
Pas på jer selv derude, nu de lover sne igen.
Knus,
Henriette
Edit: Jeg skal læse latin en gang om ugen, så jeg forhåbentlig kan få en lægesekretær-elev plads. Der er jo større chancer når man har latin.

13 kommentarer:

 1. Hej Henriette.. det er godt nok nogle lækre LO du får lavet.. og sikke produktiv du er..
  Tillykke med en plads på drømmestudiet.. men kan du ikke lige skrive hvad det så ER for et studie?? Knus herfra og tillykke igen..

  SvarSlet
 2. Dejligt at se så mange LO's på en gang. Det er bare skønt at få ryddet op i alt det halvfærdige. Jeg elsker din måde at bruge grønt på.
  Stort tillykke med studiestarten.

  SvarSlet
 3. Det sner!!! *jubler* men det var godt nok koldt at komme i skoven med Maika. Og sikke nogle skønne skønne layouts... og så dobbelt. Det er meget smagfuldt lavet :)
  Knuser

  SvarSlet
 4. Rigtig skønne Lo'er du har lavet - jeg er altid imponeret når folk får lavet dobbelt-LO's, det kan jeg nemlig slet ikke finde ud af ;)
  Det øverste er jeg især vild med - synes de stærke farver gør sig super på det karton :)
  ....og Tillykke med at du blev optaget, det er skønt når drømmene komme rnærmere :)

  SvarSlet
 5. Jaaah hvor er det godt at du er blevet optaget, så du kan føre en af dine drømme ud i virkeligheden. Hvad går den drøm egentlig ud på?!?! :-)

  Jeg er vildt med dit dobbelt LO. Det er en genial måde at få en masse billeder med på, uden at det overhovedet ser rodet ud!

  SvarSlet
 6. Dejligt at du kom ind på kurset, et stort tillykke med det :)
  Det er nogle superflotte layouts du har lavet. Jeg er helt vild med dit dobbeltlayout for det giver en god effekt med dråberne ned..smart!!

  SvarSlet
 7. Så mange super flotte layout. Godt at du kom med på kurset. Sikke en dejlig overraskelse.

  SvarSlet
 8. Rigtig flotte Lo`s du har lavet i nogle gode farver alle sammen. Tillykke med optagelsen på kurset... Man har jo lov til at være heldig nogle gange ;-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det fedt, Henriette! Til lykke med at du er kommet med på kurset - det er da for fedt, når noget går den rigtige vej. Juhuuu!! Og hvor sejt, at det er latin. Jeg elskede latin i gymnasiet, så jeg håber, at du også vil blive rigtig glad for det.

  Det er et super vellykket dobbeltlayout. Din sneeffekt er virkelig en sød idé, som må komme i mit lager af idéer, der skal afprøves.

  Dine andre layouts er dejlige, men fine detaljer - lækkert at se på. Så tak for kigget.

  SvarSlet
 10. Jeg kan godt forstå, at du gerne vil være lægesekretær, det er bare SÅ spændende. - Men prøve om du kan få en regulær elevplads i stedet for at få en (undskyld mig) discount-uddannelse stykket sammen af diverse kurser på handelsskolen, for så er du MEGET bedre stillet i sidste ende.
  Rigtig, rigtig god idé at bruge ventetiden til elevstillingerne bliver slået op, på at læse noget latin,så er du allerede et skridt foran mange af de andre ansøgere.

  Uhha, nu har du igen rystet nogle lækre LO'er ud af ærmerne :-D
  Effekten med dew-drops'ne (for det går jeg ud fra det er) på dobbelt-LO'et helt kanon.

  SvarSlet
 11. tillykke med pladsen på kurset. Jeg har også tit ønsket at blive lægesekretær, så jeg forstår godt du er glad :o)
  Flotte og lækre layouts :)

  SvarSlet
 12. Allerførst TILLYKKE med studiestarten, det er skønt, når nået går i opfyldelse ;).
  Du har godt nok været produktiv, også selvom det er "henlagte" LO´s *S*...det dur jeg slet ikke til...at have dem liggende og vente...Jeg er så vild med dit dobbeltLO, farverne og det stilfulde look. Dine collagebilleder er så godt lavet, en masse fotos, men alligevel fyldt med ro og harmoni.
  Rigtig god uge til dig :D

  SvarSlet
 13. Sikken en masse flotte layouts, jeg kan især godt lide det sidste. fed effekt med de drops.

  Stort tillykke med en plads på dit drømmestudiet..

  SvarSlet