søndag den 10. januar 2010

Godt nytår

Så blev det sørme 2010. Jeg håber i alle kom godt ind i det nye år.
Det blev ikke meget jeg fik blogget i 2009, kun 9 indlæg blev det til. Det vil jeg oprigtigt forsøge at gøre bedre i år.
Siden sidst har jeg fået taget mig sammen til at få taget billeder af nogle nye layouts.

Det ovenståede layout blev lavet til julefrokost med "scrappers by choice". Det er ikke så nemt at se min glitter swirl, men den er noget tydeligere live.
Dette vintage layout blev til, da jeg fulgte Heidi/Angely's vintage kursus i efteråret. Det fik mine øjne op for stilen, og blander nu lystigt forskellige ting og stile, når det passer mig.
Route 66 lavede jeg en dag da Heidi var på besøg og vi scrappede. Mit LO fandt på plads, næsten med det samme. Min fornemmelse af det er sådan "all american", og det var også det udtryk jeg gik efter.
Det sidste layout i denne omgang er også tilbage fra julefrokosten med SBC i Lind. Jeg har en del landskabsbilleder, hvor der ikke knytter sig en historie til, men de fortjener stadig at komme i mit album.
Jeg har meldt mig til et dagbogskursus på Scrapsisters.dk afholdt af Mona. Det bliver super fedt, og jeg har lavet min dagbog og en del sider, så nu er det på tide at komme igang med at skrive i den.
Jeg var sammen med nogle skønne piger til fødselsdag hos Heidi, og der fik jeg lavet næsten 2 layouts. Det ene er til en artikel på Scrapsisters.dk, så det kan jeg ikke vise endnu, og det andet er ikke helt færdigt.
Pas på jer selv derude i kulden.
Knus
Henriette

7 kommentarer:

 1. Skønne skønne layouts - så forskellige stile, og aligevel 100% din hele vejen igennem.

  SvarSlet
 2. så flotte layout og vintage layoutet er kanon lækkert i farver og opsæt

  SvarSlet
 3. Uh, jeg er altså vild med dine rejse-LO'er :-)
  Dejligt at dine LO'er er så forskellige, så bliver dit rejsealbum rigtig spændende at kigge i.
  Der er en super fed stemning i Route 66-LO'et.

  SvarSlet
 4. jeg håber også du blogger lidt mere her i år, jeg elsker at se nye layouts fra din hånd :)

  SvarSlet
 5. Det er nogle lækre layouts du laver. Jeg kan godt lide dem allesammen, men Route 66 er ekstra lækkert anderledes i farver og opstilling og så er jeg også vild med rejse layouts.

  SvarSlet
 6. Lækre forskellige layout. Jeg er vild med alle stilarterne. Super fine.

  SvarSlet
 7. Wow en masse flotte layouts du ahr lavet. Jeg er helt vild med din vintagestil. Hvor ser det bare helt igennem godt ud :)

  SvarSlet