søndag den 20. juli 2008

Brylluppet...

Nå, var der nogen der sagde dårlig samvittighed? Jeg har jo lovet billeder og fortælling fra både bryllupsdagen og vores rejse, men har ikke nået noget af det endnu. Men lad os da starte.
Her er vores fint dækkede bord, der mangler dog vores blomster, men billedet er taget dagen før, så de var endnu ikke færdige. Man kan også se vores jukebox fra http://www.fynkydiva.dk/ Det var helt kanon at leje den, det gav noget stemning og vi fik danset rigtig meget sent på aftenen, da de fleste folk var gået.
Så er vi kommet på rådhuset og Sanne er ved at skrive under på attesten, så får vi et lille kys og noget champagne. Da vi kommer ud, venter alle gæsterne med ris, og det var ikke bare sådan lige en lille pose til hver, næ næ. Der var ris overalt, men det hører sig jo til.Så fik vi taget lidt billeder til takkekort og mens det stod på, kørte de fleste gæster ud til forsamlingshuset. Vi kom lidt senere og se lige alle de gaver vi fik. Det var så overvældende.

Vi fik sagt velkommen og præsenteret alle gæsterne. Maden var helt i top, og der var så mange taler, sange og indslag. Da klokken var omkring 20.30 var de fleste på vej hjem, men vi blev sammen med vores gode venner. Vi festede videre til kl 2.00 om natten, hvorefter vi tog en taxa hjem til Århus sammen med et par af pigerne der bor herinde. Det var en lang dag, men også super god. Vi havde ikke planlagt ret meget ud over maden, for vi ville gerne have den der afslappede fornemmelse. Det skulle ikke være stift og kedeligt, så det var bare lige i vores ånd.
Så kan jeg jo også lige fortælle en lille sjov historie. Da Sanne og jeg er de sidste der kører fra rådhuset, springer Linda (den originale gamle hav-Odder) frem mellem vores biler. Hun havde ved et tilfælde parkeret ved siden af os men ville ikke have at vi skulle se hende, men kunne jo ikke rigtig undgå det, da vi jo kom hen til bilen. Der havde været en lille misforståelse af tidspunkterne, for Linda havde troet at det var kl 12.30, men det var jo kl 11.30, så hun havde misset det. Og ikke nok med det, så var Else (pynte-Odder) også på vej fra Galten, for at være med. Men vi ventede selvfølgelig på at Else kom, så vi lige kunne hilse på hende også. De fik taget lidt billeder af os også og sørme om ikke Odderne var gået sammen om en gave til os. Vi fik et gavekort til Multiscrap og det flotteste hjemmelavede kort, så tusind tak for det piger.

Næste del i føljetonen bliver vores USA tur, men det varer måske lige et par dage, for vi har omkring 7oo billeder der lige skal redigeres!

Knus
Henriette

P.s. beklager at billederne står så træls, men blogger er altså ikke nem at danse med :o(

9 kommentarer:

 1. Ja, jeg er jo en af dem der har ventet på nogle billeder.... så skønt at se nogen ;-)
  Det ser altså ski godt ud at i 2 matcher, men også at i matcher bordet... det kan vist kun være en scrapper der har været på spil der.... LOL...

  Knus Betina

  SvarSlet
 2. Dejligt at se og læse noget fra Jeres bryllup, som vi jo var nogen der kom lidt for sent til :0) Men heldivis nåede og hilse på Jer.

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem! Fantastiske billeder, stemningsfulde og som Betina skriver...det kan kun være en scrappers værk med de matchende farver *G*. Det lyder til at i har haft lige præcis den dag i har ønsket jer. Glæder mig til at se flere fotos - også på LO´s senere hen.

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig godt ud, og tillykke endnu engang. Hvis Multi Scrap nu har udsolgt af deres grønne karton, næste gang jeg kommer så ved vi hvorfor :)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Kan goddt forstå at i nød dagen fuldt ud og som en ægte scrapper matcher det hele jo.

  SvarSlet
 6. tillykke med dagen..
  Har givet dig en award..
  kig forbi engang når du får tid..
  knuus

  SvarSlet
 7. tillykke med dagen..
  Har givet dig en award..
  kig forbi engang når du får tid..
  knuus

  SvarSlet
 8. Henriette, har lagt en lille "ting" til dig på min blog. Det kan godt være at du allerede har fået den...men kig forbi når du har tid.

  Anne

  SvarSlet
 9. Hej Henriette.
  Der ligger også en lille hilsen til dig på min blog, så kig gerne forbi.

  SvarSlet