tirsdag den 24. juni 2008

Så er det afsted....

Så drager de nygifte på honeymoon i morgen. Først lige til København og kigge lidt på byen om eftermiddagen og så torsdag morgen afsted til lufthavnen. Derfra til Munchen og så til San Francisco. Derfra går turen i bus rundt til forskellige byer og områder på vestkysten af USA. Vi ender i Los Angeles og søndag d. 6/7 ankommer vi til Honolulu på Oahu hvor vi har 4 hele dage før vi vender næserne hjem til DK. Hvis der er nogle der er blevet nysgerrige, kan i kigge her: http://www.travel-partner.dk/usa_rundrejser/ så er det den rundrejse der hedder West Coast Aloha. Vi glæder os så meget til at komme afsted, men det er også lidt med sommerfugle i maven, for det er første gang vi skal alene sammen på ferie og så er det også første gang vi skal så langt væk fra Danmark. Det bliver en kæmpe oplevelse så der kommer nok maange billeder og LOs når vi kommer hjem!

Jeg har også lige et lille hængeparti med hensyn til at fortælle om vores bryllup, men jeg har simpelthen ikke haft tid, og derudover har vi først lige i denne weekend fået de sidste billeder, sååå... Når vi er kommet hjem og er ovre det værste jetlag, skal der nok komme både bryllupsberetning og rejseberetning.
I må hygge jer og passe godt på Scrapsisters.dk til vi kommer hjem!

Knus fra Sanne og Henriette

5 kommentarer:

 1. Kan i nu have en rigtig dejlig tur og nyde den i fulde drag :0) Vi glæder os meget til at høre og se billeder når i kommer hjem. Skulle du kommer forbi en lille net cafe vil vi da gerne høre fra dig. GO' TUR !!!

  SvarSlet
 2. Sikke en drømmerejse at skulle ud på, nu er i sikkert forlængst taget afsted i skrivende stund, men jeg ønsker jer en rigtig god tur og pas nu godt på hinanden, så lover vi at passe godt på scrapsisters. Glæder mig til at se billeder og senere en masse scrap.
  RIGTIG GOD REJSE

  SvarSlet
 3. Lyder som en rigtig dejlig tur. I må have en god tur med masser af oplevelser

  SvarSlet
 4. *Hulker* Savner jer allerede :´(
  Rigtig rigtig god tur piger - glæder mig til i kommer hjem med bagagen fyldt med oplevelser og scrapsager ;D

  **krammer** fra mig

  SvarSlet
 5. Wow hold da op sikke en lækker tur i skal på (mon i møder en scrapbutik?). Rigtig, rigtig god tur. Jeg glæder mig til at høre om den når i er hjemme igen.

  SvarSlet