lørdag den 2. februar 2008

Scrapbook Queen 2008 #2


Jeg nåede også at være med i denne uges opgave. Valgte dette billede af svigerfamiliens ene kat, Pjevs. (Den opmærksomme læser vil nok på nuværende tidspunkt have set en del LO's med dem...)
Kunne ikke rigtig finde ud af hvad og hvordan jeg skulle få alle 3 opgavebetingelser med; maling, udskåret figur og 1 billede uden mennesker. Billedet var nemt nok, men maling og udskåret figur er ikke noget jeg normalt kaster mig ud i. Heldigvis havde Gitte (skabs-odder) sin skønne Silhouette med, så vi fik lov til at se "dyret" i aktion. Jeg fik skåret denne overskrift ud, og jeg må sige jeg er imponeret. Jeg ville mægtig gerne eje sådan en, men tror nok lige jeg køler mit dankort lidt. Januar har været hård ved det, og jeg mangler jo sådan set heller ikke rigtig noget.
Ellers var der dyb koncentration i Odder i søndags. Der blev ikke snakket så meget som sædvanlig, men vi var også nogenlunde aktive. (dvs jeg fik på 5 timer lavet 1 LO, virkelig flot, når man tænker på at sidste gang vi var i Odder, var en torsdag aften og jeg der fik lavet ikke mindre end 3 stk 6x12 LO's på godt 3 timer...)

Jeg har faktisk ikke så meget lyst til at vise dette LO frem, men gør det alligevel, da jeg så kan sige at jeg har prøvet at scrappe i 12x6 formatet, på højkant. Det voldte mig store problemer, og endte da også med at give op og acceptere at det ikke bliver bedre.

Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er blevet for det nye format. Det tager ingen tid at være lidt kreativ, så har man lavet et LO færdigt. "vinterhygge" var så nemt at lave; Jeg mattede billedet og satte det på. Derefter kom filt-borden og titlen. Til sidst kom der lige lidt snefnug brads på, for lige at give lidt kontrast og detaljer.
Dette LO har jeg haft liggende rigtig længe, men har ikke fået det vist frem. Det er af vores gamle hund Dax. Elsker de papirer fra Cloud9design, jeg glæder mig til at få fingre i katte serien også.

Hvad kan jeg ellers fortælle? Nåh ja, det er jo melodi grand prix finalen i aften, men jeg tvivler på at vi kommer til at se den. Vi plejer jo ellers at få nogle veninder på besøg, så vi kan se det sammen, men det skal vi ikke i år. Sannes mor har fødselsdag i dag, så vi har bestilt mad fra Bones, som vi så tager med til Odder, hvor vi skal hygge i aften. Vi glæder os også til på mandag, da Sannes far skal til tjek igen, og vi håber alle at han må begynde at støtte igennem på det "gode" ben, så han kan få lov at starte med krykkerne.
Vi er faktisk også kommet rigtig langt med planlægningen af brylluppet. Det eneste vi mangler nu, er at bestille maden (bliver ordnet på mandag!), få sendt partnerskabs-erklæringen afsted, finde ringe og tøj. Så vi synes selv vi er ved at være ret godt med.

God weekend til jer alle, og husk nu at Heidi og jeg arrangerer Cybercrop på forum.thescrapcat.dk på næste søndag d.10/2. Det bliver sjovt og spændende og jeg tør godt love at alle kan være med, så kig forbi.

Knus
Henriette

5 kommentarer:

 1. Det kunne jo godt være man alligevel sku' prøve det nye format på et tidspunkt, dine er i Hvert fald blevet rigtig flotte...især kan jeg godt li' det med vovsen ;)...tror jeg skal ha' bestilt det hundepapir, når jeg nu har katteserien i forvejen :D

  SvarSlet
 2. Jeg er også ret forelsket i det nye format - flotte ting du har fået lavet - kan også godt lide kusine LO'et, selvom du ikke selv er helt tilfreds ;-)

  SvarSlet
 3. super sødt bidrag til udfordringen . De andre layout er skønne med fine detaljer

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne LOs - især det sidste er jeg helt forelsket i.....

  SvarSlet
 5. Dejligt med en opdatering :)
  Ihhh, hvor jeg glæder mig til vores cybercrop på søndag - og til Bryllup i Maj ;o)

  Kram fra søs

  SvarSlet