torsdag den 7. februar 2008

My Scrap Corner lukker...

Nu kommer der desværre ikke flere blade fra MSC, da det ikke kunne løbe rundt, har de besluttet at stoppe. Ærgerligt for os, da det var et rigtig godt blad, men nu må vi jo nøjes med de amerikanske og svenske blade.

Jeg havde sendt dette LO ind til MSC til Scrapshop konkurrencen, men da det jo ikke bliver til noget, kan jeg jo ligeså godt vise det her på bloggen.


Det LO her er endnu et af dem jeg fik lavet i Odder for 1 måned siden. Meget enkelt og let. Der knytter sig ikke rigtig nogen historie til billedet, det er bare et almindeligt skolefoto.

Jeg havde besøg af Heidi igår, for at få lavet det sidste klar til cybercrop på søndag. Det blev en sløv start, da vi ikke rigtig fik lavet noget før Marianne postede en skitseudfordring på scrap cat forum. Den gik vi begge igang med, men jeg har ikke fået taget billede af den endnu, men mon ikke jeg når det senere?

Knus
Henriette

4 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtigt godt lide de blå bånd på det øverste LO. Kan godt lide din meget enkle stil. Glæder mig rigtigt meget til cyper crop søndag. Vores overraskelse til brugerne kommer op i løbet af lørdag. Så håber jeg I kan bruge det søndag.

  SvarSlet
 2. Flotte LO'er - enkle og fine farver :)
  Og sød historie, men synd for fiskene :D

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare to rigtig flotte layouts. Jeg er også trist over at MSC lukker..øv.

  SvarSlet
 4. Hvor er de to LOs flotte.... Glæder mig for vildt til søndag ;o)

  SvarSlet