tirsdag den 1. december 2009

Scrappe-tørke...

... har jeg ikke haft, men lysten til at blogge og energien har ikke været der. Desværre har min arbejdsplads været plaget af sygdom, overarbejde og så fik jeg jo en fyre-seddel, så jeg har været væk fra blogland i et stykke tid. Men der har heldigvis været tid til at komme på besøg hos forskellige scrap-klubber, så det har været rigtig hyggeligt i den begrænsede fritid.
Efterårets tourne startede jo til Convention i Middelfart. Det var som altid super duper hyggeligt og Heidi og jeg aftalte at vi over weekenden skulle scrappe mindst 3 layouts. Jeg fik lavet ovenstående layout fredag aften, meget enkelt og hyggeligt at lave.
Dette layout fik jeg lavet lørdag. Dog gik tiden med at kigge og shoppe og snakke og spise og shoppe og snakke og og og. Jeg blev dog færdig med det, og er blevet super glad for det.
Som altid er der jo skitsekonkurrencer til Convention, og jeg lavede det ovenstående og det nedenstående layout. Jeg vandt ingenting, men det gør ikke noget, for der var virkelig hård konkurrence.
Little canyon var det sidste layout jeg fik lavet på Convention, eller det vil sige næsten lavede. Jeg kastede mig ud i en ambitiøs syning, lige inden vi skulle pakke sammen, så jeg blev ikke helt færdig. Min "slavepisker" :o) Lisette (aka. LAM) godkendte det trods alt, og hun sendte mig en super sød gave, bestående af grønne papirark fra MM og skønne knapper og dewdrops. TAK søde Lisette, jeg glæder mig til næste gang, hvor du kan komme forbi vores bord og svinge pisken ;o)
Jeg fik et gæste-pas til besøg hos scrappers-by-choice i Lind, så jeg tog FruN aka Anne med derop. Vi var så heldige at der var besøg fra det Nordjyske, så der var en smule trængsel, men hyggeligt var det. Jeg fik lavet dette layout og et mere, men det mangler lige ét eller andet, så det er kommet i skammekrogen.
Heidi, FruN aka Anne og jeg havde også fået tiltusket os en invitation til scrap i Lunderskov, så der var vi nede sidste søndag. Det var smadderhyggeligt, og igen fik jeg hilst på en masse søde piger. Jeg fik lavet ét eneste layout den søndag, men jeg er godt tilfreds da Heidi kun fik lavet et kort ;-)
Herhjemme har jeg udfordret mig selv i 8.5"x11" (også kaldet a4 formatet, men det er jo ikke det rigtige mål for a4.) og det var sjovt og anderledes. Jeg har flittigt brugt glimmermist, distress inks, revet billeder i stykker og lavet et ansigts-puzzle for at bryde ud af boksen. Jeg prøver forskellige ting i øjeblikket, og har det rigtig sjovt med det.
Det sidste layout jeg vil vise denne gang, er et jeg er blevet rigtig glad for. Det var som om alt bare lykkedes her og fandt sammen i en højere enhed. Fik brugt en gammel titel og nogle gamle blomster. Jeg elsker når jeg får brugt nogle gamle ting, det giver som regel et andet udtryk end man ellers ville få.
Jeg deltager i Tim Holtz "12 tags of Christmas" på hans blog, jeg tror det bliver super inspirerende. Måske får jeg også leget med på "christmas countdown" som en del bloggere har som fast tradition nu, men jeg vil ikke love noget.
Pas på jer selv derude.
Knus
Henriette

8 kommentarer:

 1. Dejligt at se nogle af dine lækre LO'er igen :-)
  Specielt dem fra USA er jeg vild med :-)
  Tim Holz linealen er blevet et MUST efter jeg så dig bruge den i Lunderskov. Tak for besøget iøvrigt, - det var super hyggeligt at have besøg af Jer :-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at se en masse nye LO's på din blog :-)

  Hvad betyder det at du deltager i Tim Holtz?? At du følger med, eller har du tilmeldt dig et eller andet??

  SvarSlet
 3. Hvor er det hyggeligt at se på bloglines er der er puls på din blog. Skønne skønne layouts. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til fotograf igen.
  Og et kort er da rigtig fint på 7 timer :D
  Vi ses i morgen søde søs.
  Knus

  SvarSlet
 4. Hvor er det altså nogle skønne farver du bruger! Er helt vild med alle detaljerne på dine layouts!
  God 2. december til dig!

  SvarSlet
 5. hvor har du været aktiv!
  rigtig flotte layouts allesammen.
  Vi ses senere :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt at se så mange skønne og flotte layouts fra din hånd. Godt at det hjalp at svinge pisken og jeg gør det gerne igen ;O)

  SvarSlet
 7. Hold da op en masse flot, du har fået lavet! Herligt at se så mange lækre layouts på én gang.

  Tak for sidst - det var super hyggeligt.

  Hav en dejlig december.

  SvarSlet
 8. Sikke en masse lækre layouts du har lavet..jeg sporer en vis enshed i farverne :)
  Sikke mange steder i har tiltusket jer adgangspas..det er da sikkert enormt spændende.

  SvarSlet