søndag den 9. marts 2008

Søndags blog

Så blev det søndag igen. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvor tiden bliver af. Der er lige omkring 2 måneder til min fødselsdag, og lige omkring 2½ måned til vores bryllup. Det er lidt for vildt.

Heidi og jeg udfordrede hinanden til at prøve at lave et rundt LO i går aftes, da der jo var dødt på alle fora, pga. convention i Ejsing. Jeg var træt til sidst, og gemte derfor detaljerne til idag, men det skulle jeg nok ikke have gjort, da jeg ikke er særlig tilfreds med resultatet... Men nu er det lavet og det var sjovt at prøve. Bestemt ikke sidste gang jeg laver et rundt LO. Der er mange der har spurgt til papirerne jeg har brugt til Multis udfordring, og det er de samme jeg har brugt på disse 2 LOs. Det er en serie fra Junkitz der hedder destinations. Så altså, jeg har ikke stemplet selv, men snydt og brugt papir, klippet ud efter motiverne.

Dette er lavet en aften efter en skitse, som blev lagt på forum.thescrapcat.dk men jeg ville ikke vise den, da det jo var det samme papir som je havde brugt til Multi. Der var ingen grund til at afsløre mig selv før tiden :o)


Men jeg er blevet ret glad for dette LO. De ord og den lille række symboler under rækken af cirkler, er også fra Junkitz serien, noget der hedder transparency ribbons, altså noget gennemsigtigt bånd. Det er sjovt at arbejde med, og det bedste er, at der er vildt meget tilbage, så det skal nok komme på nogle fremtidige LOs.

Ellers er der ikke andet at sige, end god søndag.

Knus
Henriette

8 kommentarer:

 1. Hei! Første gang jeg er inne hos deg og kikker. Så masse fint du lager! Ønsker deg god søndag!

  SvarSlet
 2. Sikke nogle flotte LOs - og ja - det går hurtigt mod bryllupsdagen..... Spændende....

  SvarSlet
 3. Flotte loer, ja det er godt engang imellem at blive udfordret og prøve noget nyt

  SvarSlet
 4. Dejlige layouts du har lavet. De er vildt flotte og i dejlige farver.

  SvarSlet
 5. Super flotte - har set det nederste IRL og det er SÅ lækkert. Tak for de rigtig gode udfordringer her ii weekenden, det var så svært og så sjovt.

  Kram søs

  SvarSlet
 6. sikken et skønt layout , man kommer jo helt i sommerstemning. Flot opsætning og mix af farver

  SvarSlet
 7. Sikke nogen flotte rejse-layouts. Jeg kan mærke hvordan det kribler i mig efter at komme afsted på ferie til sydens sol og varme.
  Den Destination serie er da helt vildt flot. Har du købt den her i DK?

  SvarSlet
 8. Wau det runde LO er bare skønt - skønne farver og fedt det er rundt. Godt gået

  SvarSlet