søndag den 6. januar 2008

Taske og scrap-hjørnet

Så fik jeg endelig fundet mit kabel til kameraet, så nu er der en update. Mit scraphjørne ser sådan her ud:
Min lille reol med min restekasse, mine albums, min kasse med blade og bøger, min printer og mit lille staffeli til at holde de nyeste LO's. Mit malede billede skulle egentlig ikke stå på det, men da Sanne skulle sætte mine stænger op, var det nødt til at få en ny plads. Det er så ikke kommet op endnu, men det kommer det nok en dag...

Mine papirholdere står i vindueskarmen. Nok ikke det mest optimale, men det er der jeg nemmest kan komme til dem. Jeg har også købt 10 stk. 30x30 akrylbakker til papir/karton. Regner med at de skal stå ved siden af papirholderne, når de engang kommer hjem til mig. Forhåbentlig på mandag.Sådan der mit skrivebord ud, og de nye stænger, der allerede er blevet godt fyldt op. Det er da en genial måde at opbevare ting på. De er lige foran næsen på mig, så er der mulighed for at jeg faktisk kommer til at bruge noget af det ;o)Her er min smukke taske. I må vente med at se hvor meget den kan rumme, for jeg har ikke prøvet at pakke den endnu. Sanne har sagt at hun vil vædde på at den ikke kan indeholde alt det jeg plejer at have med i Odder. Det må jo komme an på en prøve, så den skal "prøve-pakkes" senere. Men lige nu er jeg desværre nødt til at lave lidt huslige pligter, vasketøjet hænger jo ikke sig selv op og opvasken forsvinder altså ikke bare fordi man stirrer på den, øv.
Jeg summer bare af lyst til at komme igang med at scrappe igen, så det må blive turbo-pligter og så til mit nyopryddede bord.Jeg vil dog også vise jer et enkelt LO mere. Det er det første jeg har lavet i 6x12, men ikke det sidste. I skal nok få mere at se, men jeg skal jo have lidt i baghånden, til de dage der ikke er så spændende.

Til aller sidst vil jeg bare lige fortælle at det går rigtig godt med Sannes far. Tak for alle jeres hilsner og tanker, det varmer om hjertet at der sidder så mange rundt om i landet og tænker på os. Skal nok prøve at huske at skrive et par linjer i morgen, efter han har været til tjek på sygehuset.

Knus og god søndag.
Henriette

10 kommentarer:

 1. Ej hvor er jeg bare misundelig på din taske!!! Hvor ser den bare rigtig lækker ud...og akrylbakker! Dem vil jeg bare så gerne have...men syntes godt nok de er dyre!!

  Hvor er det dejligt at det går bedre med Sannes far...pyha hvor en grim oplevelse!

  Lækkert 6*12 LO..hmm mon man skulle prøve det format på et tidspunkt? (Psssst jeg har også haft den dejligste hund der hed Dax!)

  SvarSlet
 2. Hej Henritte.
  Sikke hyggeligt at få lov til at kigge ind i dit scrapperum! :-) De der kroge har jeg længe overvejet at anskaffe mig - de giver jo et fint overblik over det man har.

  Nydeligt LO du har lavet. :-)

  SvarSlet
 3. Og Dax var bare den dejligste varmeste roligste hund :) Hvor er hjørnet bare blevet super godt :) Glæder mig til, at se tasken live.

  Kram fra søs

  SvarSlet
 4. Hyggeligt at vi måtte se dit scrappe-hjørne. Det ser fint ud.

  Er det en ny taske du har købt?? Jeg har en magen til... mener jeg *LOL* og er super glad for den. Den kan der være meget i :)

  SvarSlet
 5. Majer>> Ja det er en ny taske. Har lavet en tråd om den inde på www.thescrapcat.forumup.dk under hyggesnak.

  Knus
  Henriette

  SvarSlet
 6. såååå hyggeligt scraprum du dog har, og sikke en orden :)

  SvarSlet
 7. Dejligt sådan at få et smugkig ind i dit rum. De der bøtter du har under hylden på skrivebordet til dims, de er da ret smarte. Er det sådan nogen til skruer osv?

  SvarSlet
 8. Skønt scrapperum du har.
  Det er da godt nok dejligt overskueligt med de kroge Sanne har hængt op til dig :-)
  - Har desværre ikke plads til sådan nogen :-/

  Lækker taske du har fået, er overhovedet ikke misundelig.... NAJ - slet ikke ;-)

  Kært LO med Dax :-) :-)

  SvarSlet
 9. Ragna>> Det er et easy-locking sæt. Der er egentlig også en taske til, men vil helst have dem fremme når jeg sidder ved bordet og arbejder. Du kan købe dem mange steder, men kig på www.multiscrap.dk under opbevaring.
  Knus
  Henriette

  SvarSlet
 10. Hvor er det fedt at se andres scrapperum. Flot og rydeligt ser det jo ud, og lækker lækker taske.

  Lige én ting ... pas på med papir i vinduet - det falmer meget nemt, faktisk skal der ikke mange soltimer til før du kan se en forskel på de kanter som står opad.

  Dejligt med dine opdateringer om svigerfar. God bedring fortsat.

  SvarSlet