torsdag den 13. januar 2011

Long time, no see!

"Testing...testing...(tap-tap-tap) is this thing on??
Ja, så er det jo lige med at finde ud af om man stadig har nogle læsere, efter bloggen har stået stille i to måneder. Efter vi flyttede ind i vores nye lejlighed, havde vi problemer med at komme på nettet, til stor frustration, men ved min svigerfars hjælp, fik vi det endelig til at virke. December måned blev tilbragt på min tidligere arbejdsplads (Vesterbro Torv Posthus i Århus) da jeg havde fået et job som julenisse. Det var nu rart at se mine gamle kolleger igen og at have noget at stå op til. Min tidligere chef var også glad for at se mig igen, for dagen før jeg skulle stoppe igen, tilbød hun mig et vikariat på 3 måneder, på Højbjerg Posthus. Så nu er jeg igen i postens klæ'r (eller næsten, for mit tøj er ikke kommet endnu) og har igen et arbejde.

Derfor har jeg heller ikke fået scrappet ret meget før jul. Det blev til en scrappet penge-holder og en sættekasse med tilhørende minialbum, som gaver til juleaften.
Heldigvis har vi jo den dejligste torsdags scrap-klub på Scrapsisters forum, så jeg er kommet igang igen. Der var et par stykker der igår tyvstartede på torsdags scrapklub, og der måtte jeg jo lige være med. Jeg fik lavet nedenstående layout, som er til min BOM.
 (layout #4 i 2011)

(layout #2 i 2011)
Det ovenstående layout fik jeg lavet færdig til sidste uges scrapklub, det havde ellers ligget i et par dage, men der fik jeg lige skubbet til at blive færdig med det.

Ellers er der vel ikke så meget andet at skrive, end at jeg håber at blogge lidt mere regelmæssigt i år.

Hav det godt og pas på hinanden.
Knus
Henriette